Hae mukaan Flaman tanssiryhmiin keväälle 2024!

Tanssistudio Flaman tanssiryhmiin haetaan uusia jäseniä keväälle 2024. Tervetuloa treenaamaan tavoitteellisemmin, hae mukaan nyt!

Jaa tämä kirjoitus

La Calentura – Reggaeton

Flaman esiintyvä reggaeton-ryhmä La Calentura hakee joukkoonsa uusia tanssijoita kevätkaudelle 2024. Ryhmän vetäjänä toimii Mirka Saali. Ryhmä on nähty niin Flaman omissa tapahtumissa kuin muillakin esiintymislavoilla.

Milloin ryhmä treenaa?

La Calentura treenaa keväällä 2024 perjantaisin 12.1.–24.5.2024 klo 16:30–18:00 Flama Rauhankadulla (Rauhankatu 15, 20100 Turku). Tuntia ei pidetä pitkäperjantaina 29.3.2024.

Kevään treenimaksu on 285 €. Kaikki tanssiryhmiin kuuluvat saavat lisäetuna 40 €:n suuruisen alennuksen Flaman kevään 2024 Anytimesta.

Ryhmään osallistujien on toivottavaa osallistua myös reggaeton-viikkotunneille. Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan.

Kuka voi hakea ryhmään?

Voit hakea ryhmään, jos sinulla on aiempaa tanssikokemusta ja nautit tanssimisesta, uuden opettelusta ja esiintymisestä. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään?

Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot tanssiharrastustaustastasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Halutessasi voit lähettää meille myös lyhyen tanssivideon itsestäsi, voit tanssia siinä yksin tai video voi olla kuvattu esim. jollakin tunnilla, jossa tanssit videolla mukana. Lähetä hakemuksesi 17.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info@flama.fi.

Tutustu La Calenturaan Instagramissa

Burnin’ Bellas – Commercial Dance

Flaman Commercial Dance -tanssiryhmä Burnin’ Bellas hakee muutamaa uutta jäsentä keväälle 2024! Tanssiryhmän vetäjänä ja koreografina toimii Effiina Jalonen.

Milloin ryhmä treenaa?

Burnin’ Bellas -tanssiryhmä treenaa keväällä 2024 tiistaisin 9.1.–21.5.2024 klo 19:30–21:00 Flama Linnankadulla. Treenejä ei pidetä vappuaattoona 30.4.2024.

Kevään 2024 kausimaksu on 285 €. Kaikki tanssiryhmiin kuuluvat saavat lisäetuna 40 €:n suuruisen alennuksen Flaman kevään 2024 Anytimesta.

Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan. Ryhmän treeneihin osallistumisen lisäksi jäseniltä toivotaan aktiivista osallistumista Commercial Dance -viikkotunneille tai muille tanssitunneille.

Kuka voi hakea ryhmään?

Voit hakea ryhmään, jos sinulla on tanssikokemusta useamman vuoden ajalta ja nautit esiintymisestä sekä tavoitteellisesta treenaamisesta. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään?

Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot tanssiharrastustaustastasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä motivaatiokirje 17.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info@flama.fi. Lähetä lisäksi myös lyhyt tanssivideo itsestäsi. Videolla voit tanssia omaa vahvinta lajiasi. Voit tanssia videolla yksin tai video voi olla kuvattu esimerkiksi jollakin tunnilla, jossa tanssit mukana.

Tutustu Burnin’ Bellasiin Instagramissa

Flamacitas

Flamacitas-tanssiryhmään haetaan nyt muutamaa uutta kuubalaisen salsan keski-/jatkotason tanssijaa!

Haluaisitko treenata tavoitteellisesti kuubalaista salsaa ihanassa ja yhteisöllisessä porukassa? Ryhmä treenaa tekniikkaa, soolokoreografioita ja esiintymistä ja syventyy kuubalaiseen tanssi- ja musiikkikulttuuriin. Keväällä 2024 tanssiryhmää luotsaa kuubalainen tanssinopettaja Roberto La Rosa Martinez.

Milloin ryhmä treenaa?

Flamacitas treenaa kevätkaudella torstaisin 11.1.–16.5.2024 klo 17:30–18:25  Flama Rauhankadulla (Rauhankatu 15).

Kevään 2024 kausimaksu Flamacitas-salsakoulutusryhmän tanssijoille on 180 €. Kausimaksu sisältää 18 x 55 min treenikertaa. Tuntia ei pidetä 29.2.2024.

Kaikki tanssiryhmiin kuuluvat saavat lisäetuna 40 €:n suuruisen alennuksen Flaman kevään 2024 Anytimesta.

Kuka voi hakea ryhmään?

Voit hakea ryhmään, jos sinulla on tanssikokemusta useamman vuoden ajalta, tanssit kuubalaista salsaa keski-/jatkotasolla ja nautit esiintymisestä sekä tavoitteellisesta treenaamisesta. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään?

Hae ryhmään 17.12. mennessä lähettämällä motivaatiokirje osoitteeseen info@flama.fi. Liitä hakemuksen mukaan myös lyhyt tanssivideo itsestäsi.

  • Miksi haluat mukaan ryhmään?
  • Mitä odotat ryhmän toiminnalta?
  • Kerro lyhyesti salsa-/tanssitaustastasi.

Aktiivinen osallistuminen viikkotunneille katsotaan eduksi ryhmäläisten valinnassa.

Tutustu Flamacitakseen Instagramissa

Voit kysyä lisää ryhmän toiminnasta ja hakuprosessista Anna Ketopaikalta: anna@flama.fi

Falla Flame – Dancehall

Falla Flame on Flaman esiintyvä dancehall-tanssiryhmä. Dancehall on jamaikalainen katutanssityyli, josta ei asennetta puutu! Falla Flamen akrobaattiset sekä itsevarmuutta ja voimaa uhkuvat koreografiat eivät jätä ketään kylmäksi.

Falla Flame esiintyy esimerkiksi tapahtumissa, juhlissa, opiskelijabileissä sekä musiikkivideoissa. Ryhmää luotsavat kevätkaudella 2024 Eve Vuorenmaa ja Japs.

Milloin ryhmä treenaa?

Ryhmä treenaa Even johdolla keskiviikkoisin 10.1.–14.2.2024 klo 20:15–21:10 sekä Japsin johdolla keskiviikkoisin 28.2.-22.5.2024 klo 19:15–20:10 Flama Linnankadulla.

Kevään 2024 kausimaksu on 180 €. Kaikki tanssiryhmiin kuuluvat saavat lisäetuna 40 €:n suuruisen alennuksen Flaman kevään 2024 Anytimesta.

Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan. Ryhmän treeneihin osallistumisen lisäksi jäseniltä toivotaan aktiivista osallistumista myös viikkotunneille.

Kuka voi hakea ryhmään?

Voit hakea ryhmään, mikäli sinulla on tanssitaustaa dancehallista, reggaetonista, twerkistä tai esim. hip hopista. Innostus ja aito motivaatio oppimiseen ja dancehall-kulttuuriin on kaikkein tärkeintä. Koulutusryhmän harjoittelu on tavoitteellista ja edellyttää täysipainoista sitoutumista ryhmän harjoituksiin ja toimintaan. Ikäraja ryhmään on K-18.

Miten haen ryhmään?

Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot miksi haluat hakea ryhmään. Kerro myös tanssiharrastustaustasi. Lähetä motivaatiokirje 17.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info@flama.fi. Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen tanssivideon itsestäsi. Videolla voit tanssia omaa vahvinta lajiasi, sen ei tarvitse siis olla juuri dancehall. Videon lähettäminen on vapaaehtoista.

Tutustu Falla Flameen Instagramissa

Bouncy Crew – Twerk

Bouncy Crew on Tanssistudio Flaman esiintyvä twerk-ryhmä, jota luotsaa Meri Niemi. Ryhmä esiintyy aktiivisesti mm. erilaisissa juhlissa ja muissa tapahtumissa. Ryhmä etsii nyt muutamaa uutta jäsentä kevätkaudelle.

Milloin ryhmä treenaa?

Bouncy Crew treenaa maanantaisin 8.1.–20.5.2024 klo 19:15–20:45 Flama Rauhankadulla.

Kevään 2024 kausimaksu Bouncy Crew -tanssiryhmän tanssijoille on 270 €. Kaikki Flaman esiintyviin tanssiryhmiin kuuluvat saavat lisäetuna 40 € suuruisen alennuksen Flaman kevään 2024 Anytimesta.

Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan. Ryhmän treeneihin osallistumisen lisäksi jäseniltä toivotaan aktiivista osallistumista myös twerkin viikkotunneille.

Kuka voi hakea ryhmään?

Voit hakea ryhmään, jos sinulla on twerkin perustekniikat hallussa ja nautit esiintymisestä ja tavoitteellisesta treenaamisesta. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään?

Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot twerkkaus- ja mahdollisesta muusta tanssitaustasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä motivaatiokirje 17.12.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@flama.fi. Liitä myös viestiin lyhyt twerkvideo itsestäsi. Voit tanssia videolla yksin tai video voi olla kuvattu esimerkiksi jollakin tunnilla, jossa tanssit mukana.

Tutustu Bouncy Crew’hun Instagramissa

Kysy lisää!

Lisätietoa kaikista tanssiryhmistämme ja hakuprosessista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin