Workshopien superlauantai 9.12.

Lauantaina 9.12. vietetään workshopien superviikonloppua! Luvassa on twerkin alkeisworkshop, parisalsan starttikurssi sekä upean vierailevan opettajan Emmi Hahdon workshopit.

Jaa tämä kirjoitus

Emmi Hahdon workshopit

Porvoolainen Emmi Hahto tulee Flamalle opettamaan kaksi avoimen tason workshopia: commercial dancea ja hip hop -koreografiaa. Emmi on valmistunut Savonia-ammattikorkeakoulusta tanssinopettaja (AMK) tutkintonimikkeellä ja kokemusta hänellä on opettajan työstä kerääntynyt 10-vuotta eri puolilla Suomea.

Emmin tunneilla pedagogisesti tärkeitä arvoja ovat yhdenvertaisuus, dialogisuus, yhteenkuuluvuuden tunne, itsemyötätunto ja hauskanpito. Hän haluaa kannustaa oppilaita kastamaan varpaansa mukavuusalueen ulkopuolelle ja oivaltamaan jotain uutta itsestään, tanssista ja ympäristöstä. Emmi toivoo oppilaiden löytävän tanssin ilon ja ilmaisun vapauden, lajista riippumatta.

Aikataulu la 9.12.

klo 12:00–13:15 Commercial dance
klo 13:30–14:45 Hip hop -koreografia

Paikka: Flama Rauhankatu
Hinta: 17 €/workshop

Parisalsan starttikurssi

Tule kokeilemaan hauskaa kuubalaista parisalsaa kahden tunnin starttikurssille! Kurssilla harjoitellaan kuubalaisen parisalsan eli casinon perusaskeleita, rytmiikkaa, muutamia yksinkertaisia peruskuvioita sekä viennin ja seuraamisen tekniikkaa.

Tämä workshop lähtee ihan alkeista. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi kurssille. Et myöskään tarvitse omaa tanssiparia, vaan huolehdimme paritasapainosta.

Starttikurssin opettaa Flaman perustaja Anna Ketopaikka, joka on opettanut karibialaisia tansseja lähes 10 vuoden ajan.

Aika: Lauantaina 9.12.2023 klo 12:00–14:00
Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku).
Hinta: 25 €/henkilö

Twerkin alkeisworkshop

Oletko halunnut kokeilla hauskaa ja hikistä Twerkiä?

Päivi Pihlajamäen alkeisworkshopilla tutustutaan rennossa ja lämpimässä ilmapiirissä twerkin perustekniikoihin sekä harjoitellaan lyhyttä koreografiaa. Tässä on hyvä sauma kokeilla twerkiä ennen kevään kurssien alkua. Tule rohkeasti mukaan!

Workshop lähtee aivan alkeista, joten sinulla ei tarvitsee olla mitään aiempaa tanssitaustaa.

Aika: lauantaina 9.12. klo 14:15–15:45
Taso: alkeet
Hinta: 20 €/henkilö

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

Uncategorized @fi

Flama Spring Show 2024

Tervetuloa mukaan nauttimaan tanssiesityksistä Turun Linnateatterissa, kun Flama järjestää huikean tanssishow’n!