Flama on tanssiyhteisö, joka on saanut alkunsa palavasta rakkaudesta tanssiin ja liikkeeseen. Flamalla on kaksi tanssistudiota Turun keskustassa: Flama Rauhankatu ja Flama Linnankatu.

Tunneillamme haluamme luoda innostavan, positiivisen ja kannustavan ilmapiirin, jossa jokainen voi nauttia tanssista omana itsenään ja sytyttää oman liekkinsä.

Arvojamme ovat avoimuus, saavutettavuus, erilaisten ihmisten ja kulttuurien kunnioittaminen ja yhteisöllisyys. Meillä ei kilpailla, suoriteta tai vertailla. Liike ja tanssin ilo kuuluu jokaiselle sukupuoleen, ikään, kokoon tai taitotasoon katsomatta.

Mitä lajeja voin harrastaa Flamassa?

Meillä on Turun laajin tanssituntivalikoima, josta löytyy monipuolinen kattaus soolo- ja paritanssitunteja: mm. twerkiä, reggaetonia, salsaa, bachataa, dancehallia, balettia, heelsia, hip hopia, voguingia, commercial dancea, itämaista tanssia, show burlesquea, urban kiziä  – kehonhuoltoa unohtamatta.

Flamalla työskentelee tällä hetkellä yli kaksikymmentä opettajaa. Opettajamme ovat ammattitaitoisia, kannustavia ja innostuneita.

Kevään 2023 aikataulustamme löytyy lähes sata erilaista viikkotuntia, aina alkeista vaativampiin tasoihin. Lisäksi viikonloppuisin järjestämme workshoppeja, tanssibileitä ja -tapahtumia.  

Millaisia tunteja Flamalla on?

Tanssikursseillamme pääset syventymään tanssin maailmaan kokonaisvaltaisesti. Kurssien aikana perehdytään kyseiseen lajiin ja opetellaan tekniikkaa sekä koreografioita. Kursseja on eripituisia: toiset kestävät muutaman viikon, toiset koko kevätkauden. Valikoimastamme löytyy kursseja kaikentasoisille: aina vasta-alkajasta kokeneille tanssijoille. Suurin osa kursseistamme alkaa tammikuussa, mutta myös myöhemmin keväällä on mahdollisuus tulla mukaan. Tanssikursseille ilmoittaudutaan verkkokaupassamme. 

Suurin osa kevät kauden tanssikursseista alkoi tammikuussa. Jos haluat osallistua jo alkaneelle tanssikurssille, ole yhteydessä meihin sähköpostitse [email protected]

Drop-in-tunneillemme voit tulla missä vaiheessa kautta tahansa, olitpa uusi tai jo tuttu tanssija. Drop-in-tuntiemme valikoima on laaja, ja tunteja on eritasoisia. Tunneilla voi käydä viikoittain tai silloin kun itselle parhaiten sopii. Tämä on oiva tapa päästä kokeilemaan erilaisia tanssitunteja! Paikat drop-in-tunneille varataan ajanvarausjärjestelmästämme. Varaa paikkasi ajoissa, sillä suosituimmat tunnit täyttyvät nopeasti.

Järjestämme myös viikonloppuisin workshoppeja, joilla pääset tanssimaan tuttujen ja vierailevien opettajien johdolla. Workshopeja on niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille.

Mitä tanssitunnit maksavat?

Drop-in-tunneille voit hankkia joko irtotunnin, sarjakortin (5, 10 tai 20 kerran kortin) tai Anytime-kortin. Opiskelijat ja eläkeläiset saavat drop-in-tuntien tanssikorteista alennuksen.

Tanssikurssien hinnat vaihtelevat kurssin pituuden mukaan.

Koko kevätkauden Anytime-kortilla pääset osallistumaan tanssikursseille ja drop-in-tunneille rajattomasti koko kevätkauden ajan hintaan 610 €.

Tanssikortteja ja kertamaksuja voi ostaa myös studioiltamme tuntien yhteydessä.

Missä Flama sijaitsee?

Flamalla on kaksi tanssistudiota Turun keskustassa. 

Flama Linnankatu

Studiomme sijaitsee osoitteessa Linnankatu 84. Paikka on Turun linnan vieressä, lähellä Turun satamaa. Studiomme läheisyydessä on useita pysäköintialueita, joista osa on maksullisia klo 18 asti. Flaman takana sijaitsevalla parkkialueella on myös 9 ilmaista asiakaspaikkaa, jotka on merkitty Tanssistudio Flama Linnankatu 84 -kyltein. Bussi nro 1 (Kauppatori–Turun satama) pysähtyy aivan studiomme vieressä pysäkillä Satamakatu. Bussimatka Kauppatorilta studiolle kestää noin 10 minuuttia.

Flama Rauhankatu

Syksyllä avattu Flaman Rauhankadun studio sijaitsee Turun keskustassa osoitteessa Rauhankatu 15. Studiomme on erillinen rakennus, joka sijaitsee Rauhankadun ja Koulukadun kulmassa, ja sisäänkäynti tapahtuu Koulukadun puolelta.

Onko sinulla kysyttävää?

Tavoitat Flaman lämminhenkisen henkilökunnan osoitteesta [email protected]. Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä!