Ohjeet ja säännöt

Drop-in-tunneillemme ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmämme kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Kursseille ja workshopeille ilmoittaudutaan ostamalla kurssi verkkokaupastamme tai lähettämällä sähköpostia [email protected] Mikäli tunnilla on tilaa, voit tulla paikalle ja osallistua myös ilman ennakkovarausta. Suosittelemme kuitenkin varausta aina myös siitä syystä, että lähetämme ilmoittautuneille tiedon peruutuksesta sähköpostilla, mikäli joudumme joskus esimerkiksi peruuttamaan tunnin opettajan sairastumisen vuoksi.

Jos joudut perumaan tulosi drop-in-tunnille, ilmoittautuminen tunnille pitää peruuttaa viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua ajanvarausjärjestelmämme kautta tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]  Mikäli joudut peruuttamaan tulosi tunnille alle 6 h ennen tunnin alkua äkillisessä sairastapauksessa, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen [email protected] Peruuttamattomista varauksista (et saavu paikalle, etkä ilmoita asiasta) merkkaamme sarjakorttiin kerran käytetyksi seuraavalla kerralla tullessasi tanssimaan. Toivomme, että peruutukset tehtäisiin mahdollisimman aikaisin, jotta varasijalla olevat ehtivät saada tiedon tunnille pääsystä hyvissä ajoin ja mahdollisimman moni pääsee osallistumaan haluamalleen tunnille.

Linnankadun tanssistudiolle tullaan sisään Turun linnan puoleisesta sivuovesta.

Ilmoittaudu vastaanottoon joka kerta saapuessasi tunnille. Vastaanotto aukeaa 20 minuuttia ennen ensimmäisen tunnin alkua ja sulkeutuu viimeisen tunnin alettua. Tulethan ajoissa tunneille.

Tuntien kesto on 55 min, jotta ryhmien vaihtumiselle jää aikaa. Poistuthan tanssisalista nopeasti tunnin päätyttyä, jotta seuraava ryhmä pääsee ajoissa sisään saliin.

Pukuhuoneemme sijaitsevat Linnankadun studiollamme alakerrassa. Alakerran pukuhuoneeseen pääsee Flaman ulko-ovelta alas johtavia portaita pitkin. Alakerran pukuhuoneessa ei valitettavasti ole lukollisia lokeroita, joten voit ottaa saliin 2 mennessäsi arvotavarasi, kuten puhelimen ja lompakon, mukaan tanssisaliin. Saliin 1 mennessäsi voit ulkojalkineiden lisäksi ottaa kaikki muutkin tavarasi mukaan tanssisalin takaosaan, jossa on lukolliset lokerot.

Tanssistudiolla on oikeus aikataulu- ja opettajamuutoksiin. Opettajan mahdollisissa sairastapauksissa paikalle pyritään saamaan aina sijainen. Peruutuksista ilmoitamme sähköpostilla tai tekstiviestillä. Korttimaksuja ei palauteta, jos opettaja vaihtuu kauden aikana aikataulun mukaisesta kauden alussa ilmoitetusta opettajasta esimerkiksi sairastumisen takia. Mikäli tanssitunti joudutaan perumaan esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, asiakkaalle palautetaan maksetut korttimaksut, jos asiakas ei halua käyttää kertojaan jollain toisella tunnilla/tunneilla.

Tanssivarusteiksi sopivat vaatteet, joissa on mukava liikkua. Voit tanssia tanssilenkkareilla, tanssikorkokengillä tai paljain jaloin. Tunneille ei saa osallistua ulkokäytössä olleilla jalkineilla. Ota tunnille mukaasi vesipullo ja muista juoda tarpeeksi tuntien jälkeen. Laitathan puhelimesi äänettömälle tuntien ajaksi.

Vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä tunneilla. On tärkeää huolehtia henkilökohtaisesta hygieniasta: erityisesti käsien pesusta ennen tuntia, mahdollisten flunssatautien yms. leviämisen estämiseksi. Älä osallistu sairaana tunneille.

Mikäli sairastumisesi kestää yli viikon, voit saada korttien voimassaoloaikaan pidennystä sairastamisjakson pituiselta ajalta. Flama siirtää korttien voimassaoloaikaa vain lääkärintodistusta vastaan. Emme palauta korttimaksuja, poikkeuksena lääkärintodistuksella todistettu loukkaantuminen/sairastuminen tai paikkakunnalta muutto.

Voit korvata kurssien sairaspoissaolot saman kauden aikana millä tahansa drop-in-tunneillamme. Sairastuessasi lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro poissaolostasi, niin merkitsemme järjestelmäämme kertakäynnin korvauksena poissaolokerrastasi kurssilla.

Tunneille osallistujia ei ole vakuutettu tanssistudion puolesta. Jokaisen suositellaan ottavan henkilökohtainen vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Opettajan vastuu oppilaasta kattaa ainoastaan tanssitunnin. Flama Oy ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.

Flamalla on oikeus käyttää näytöksissä oppilaista otettuja valokuvia ja videoita verkkosivuillaan ja markkinoinnissa.

Verkkokaupan maksuehdot

Verkkokaupassa käytetyn maksuvälittäjän maksuehdot: Paytrail / Checkout Finland Oy