Usein kysytyt kysymykset

FAQ

Tästä listauksesta näet useimmin kysytyt kysymykset. Päivitämme listaa silloin tällöin.

Suosittelemme varaamaan paikan etukäteen drop-in -viikkotunneillemme ajanvarausjärjestelmän kautta. Erityisesti suosituimmat tuntimme (kuten twerk) ovat usein täynnä, ja siksi niille ei välttämättä mahdu mukaan ilman ennakkovarausta. Mikäli tunnilla on tilaa, voit tulla paikalle ja osallistua myös ilman ennakkovarausta. Suosittelemme varausta kuitenkin aina myös siitä syystä, että mikäli joudumme joskus esimerkiksi peruuttamaan tunnin opettajan sairastumisen vuoksi, lähetämme ilmoittautuneille tiedon peruutuksesta sähköpostilla ja tekstiviestillä. Mikäli drop-in -tunti on täyteen varattu, voit ilmoittautua jonopaikalle. Jonopaikalta pääsee usein tunnille, joten kannattaa ehdottomasti laittaa itsensä jonoon, vaikka tunti näyttää täyteen varatulta. Saat automaattisen sähköpostin mikäli pääset jonopaikalta mukaan tunnille.

Kursseille ja viikonloppujen workshopeille on erillinen ilmoittautuminen, eli niille ei ilmoittauduta ajanvarausjärjestelmän kautta vaan ostamalla kurssit/ workshopit verkkokaupastamme.

TUNTIPERUUTUKSET

Jos joudut peruuttamaan tulosi tunnille, voit peruuttaa sen 6 h ennen tunnin alkua itse Avoinna24-järjestelmän kautta tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen [email protected]. Huom! Toivomme, että kaikki peruutukset tehddään tämän sähköpostin kautta, ei esimerkiksi Instagram-direct-viestinä tai Facebookin kautta. Mikäli joudut peruuttamaan tulosi tunnille alle 6 h ennen tunnin alkua äkillisessä sairastapauksessa, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostin [email protected] -osoitteeseen. Peruuttamattomista varauksista (et saavu paikalle, etkä ilmoita asiasta) merkkaamme sarjakorttiin kerran käytetyksi seuraavalla kerralla tullessasi tanssimaan.

Mikäli joudut olemaan pois viikoittaiselta kurssilta sairastumisen takia, ilmoita siitä sähköpostitse [email protected] Voit käydä korvaamassa sairaspoissaolon millä tahansa drop-in -tunnilla saman tanssikauden aikana.

 

Mikäli joudut perumaan tulosi drop-in -tunnille voit perua varauksesi itse ajanvarausjärjestelmän kautta viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Mikäli joudut perumaan tulosi alle 6 h ennen drop-in -tunnin alkua äkillisen sairastumisen vuoksi, ilmoita siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Älä osallistu sairaana tunneille, vaan lepää!

Mikäli sairastumisesi kestää yli viikon, voit saada sarjakortin tai anytimen voimassaoloaikaan pidennystä sairastamisjakson pituiselta ajalta. Siirrämme korttien voimassaoloaikaa vain lääkärintodistusta vastaan. Emme palauta kortti/kurssimaksuja, poikkeuksena lääkärintodistuksella todistettu loukkaantuminen tai paikkakunnalta muutto.

Alkeistason drop-in -tunneille voi tulla mukaan kesken kauden ja käydä sen jälkeen joko säännöllisesti tai epäsäännöllisesti eri tunneilla. Kaikki tunnit, jotka löydät ajanvarausjärjestelmästämme, ovat drop- in -tunteja.

 

Opettajasta riippuen samaa koreografiaa tehdään yleensä 1–4 kertaa, mutta sarja käydään aina alusta asti läpi. Ei siis haittaa, jos ei ole ollut aiemmilla kerroilla mukana. Pääsääntöisesti alkeistuntimme eivät vaadi mitään aiempaa tanssitaustaa, joten missä tahansa vaiheessa on hyvä hetki tulla kokeilemaan ja aloittaa tanssiharrastus.

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista tanssitaustaa osallistuaksesi alkeistason tunneillemme, eli ne ovat tarkoitettuja aivan aloittelijoille. 

Avoimen tason tunnilla tarkoitetaan, että tunnille voi osallistua kuka tahansa, mutta aiempi kokemus jostain tanssilajista on suositeltavaa. Voit hyvin osallistua avoimen tason tunnille, jos sinulla on jotain tanssi-/liikuntataustaa, vaikka et olisikaan tanssinut juuri kyseistä lajia. Mikäli et ole koskaan harrastanut minkäänlaista tanssia, suosittelemme alkeistason tunteja.

Ne tunnit, jotka on merkattu keski- tai jatkotasoisiksi, on tarkoitettu lajia aiemmin harrastaneille.

Jos olet epävarma tunnin tasosta, älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä meiltä. Usein itselle sopiva taso selviää parhaiten kokeilemalla, sillä eri opettajien tunneissa on myös hieman eroja.

Drop-in -tunneille voi tulla mukaan myös kesken kauden tai käydä epäsäännöllisesti eri tunneilla eri viikoilla. Opettajasta riippuen samaa koreografiaa tehdään drop-in -tunneilla yleensä 1–4 kertaa, mutta sarja käydään aina kokonaan läpi, eli ei haittaa jos ei ole ollut aiemmilla kerroilla mukana. Tietysti kauden edetessä usein sama porukka hieman vakiintuu jokaiselle tunnille, mutta ideana tosiaan on, että ei haittaa, vaikkei pääsisi joka kerralle mukaan. Varsinkin kauden alussa moni testailee eri tunteja, ja opettajat huomioivat tämän.  Drop-in -tunteja ovat kaikki tunnit, jotka löydät ajanvarausjärjestelmästämme.

Kursseille (esim. parisalsakurssit) ei pääsääntöisesti voi tulla mukaan kesken kauden, vaan niille ilmoittaudutaan koko kyseisen kurssin ajaksi. Kurssit on merkattu aikataulussamme *-symbolilla. Mikäli haluaisit tulla mukaan jollekin kurssille kesken kurssin/kauden voit tiedustella voitko tulla mukaan [email protected]

Workshopit ovat myös hyvä tapa testata eri lajeja myös kesken kauden.

Kaikille tanssitunneillemme kannattaa pukeutua mukaviin liikuntavaatteisiin, joissa on helppo ja hyvä olla.

Tanssitunneilla voi olla paljain jaloin, sukkasillaan, tanssilenkkareilla tai tanssikengillä. Salsa-, bachata- ja kizombatunneille sekä Latin Ladies Style -ja heels-tunneille voi laittaa tanssikorkokengät. Reggaetoniin, street danceen, commercial danceen ja twerkiin suosittelemme sisäliikuntakenkiä, mutta voit tanssia myös esimerkiksi paljain jaloin. Muille tunneillemme voi osallistua joko sukkasillaan, pehmeillä tanssitossuilla tai paljan jaloin. Twerk- kuten myös ajoittain reggaeton- ja Show Burlesque -tunneilla kannattaa ottaa omat polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet polvien suojaksi. Huomioithan, että tanssisaliin ei saa tulla ulkokäytössä olleilla jalkineilla!

Ota mukaasi oma vesipullo ja mukavat liikuntavaatteet sekä halutessasi tanssikengät. Lähes poikkeuksetta tunnilla pärjää myös sukkasillaan, joten et välttämättä tarvitse erillisiä tanssikenkiä. Ota twerk-, reggaeton- ja Show Burlesqe -tunneille mukaan polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet polvien suojaksi. 

Voit ostaa Flaman sarjakortteja, yksittäisiä tanssitunteja tai workshoppeja joko nettikauppamme kautta tai paikan päällä studiollamme. Nettikaupasta ostaessasi saat sarjakortin tullessasi seuraavan kerran tanssitunnillemme. Tuntivarauksia voit tehdä järjestelmämme kautta jo ennen kortin noutamista, varaus ei edellytä asiakkuuttamme.

Meillä on salin 1 perällä lukollisia kaappeja, joihin voi laittaa arvoesineet tunnin ajaksi säilytykseen. Valitettavasti lokeroita ei riitä välttämättä kaikille tunnille osallistuville, jolloin arvoesineet voi ottaa laukussa mukaan saliin. Lukolliset kaapit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Tavaroiden ja vaatteiden jättäminen niihin yön yli ei ole sallittua. Salin 2 tanssijoiden tulee jättää ulkovaattensa ja muut tavaransa alakerran pukuhuoneisiin salin tanssitilan maksimoimiseksi, mutta koska pukuhuoneissamme ei ole lukollisia kaappeja, voi tanssisaliin ottaa mukaan pienimmät arvotavarat, kuten lompakon ja puhelimen.

Emme vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.

Linnankadun Flamasta löytyy suihkutila yhdellä suihkulla inva-WC:n yhteydestä.

Flama Rauhankadulla ei valitettavasti ole suihkua.

Mikäli sinulla on jokin sellainen vamma tai sairaus, jonka uskot vaikuttavan osallistumiseesi tunnille, suosittelemme, että kerrot meille asiasta ja kysyt erikseen ohjeita tuntia ohjaavalta opettajalta etukäteen.

 

Linnankadun studiolle pääsee myös pyörätuolilla, Linnankadun puoleiselle ovelle saadaan laitettua irtorampit ja studiolla on inva-wc. Ilmoitathan etukäteen [email protected] mikäli olet tulossa studiolle pyörätuolilla, jotta siirrämme rampit paikoilleen.

Rauhankadun studiomme ei valitettavasti ole esteetön, sisäänkäynnin yhteydessä on portaat.

Sarjakortit ovat henkilökohtaisia. Vain siinä tapauksessa, että joudut olemaan sairaslomalla yli kaksi viikkoa, voit lääkärintodistusta vastaan siirtää kertoja kortiltasi ystävällesi tai pidentää kortin voimassaoloaikaa sairastumisen ajanjakson pituiselta ajalta.

Tuntimme ovat 55 minuutin mittaisia, ja pääsääntönä on, että tunneille tullaan ajoissa ja niihin osallistutaan koko tunnin ajan. Mikäli joudut joskus poikkeuksellisesti lähtemään ennen tunnin päättymistä, ilmoitathan siitä etukäteen tunnin ohjaajalle ennen tunnin alkamista.

Kyllä, voitte tanssia koko tunnin oman parin kanssa. Paritunneilla on käytäntönä parinvaihto, koska erilaisten ihmisten kanssa tanssiminen kehittää usein monipuolisemmaksi tanssijaksi. Lisäksi pareja vaihdettaessa kaikki pääsevät tanssimaan, vaikka tunnilla ei olisi tasapareja. On kuitenkin myös täysin ok, mikäli haluaa tanssia vain oman parisi kanssa. Ilmoita asiasta tunnin alussa ohjaajalle.

Valitse haluamasi tuote/tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle.

Täytä ”laskutustiedot” -> valitse ”Paytrail for WooCommerce” -> muista hyväksyä myös sopimus- ja toimitusehdot -> lähetä tilaus -> valitse korttimaksutavoista ”MasterCard” -> syötä korttinumero, voimassaoloaika sekä CVC-koodi (turvaluku) ja valitse ”maksa”. 

Jokaisen tanssijan tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja pestä/desinfioida kätensä studiolle tullessa. Käsidesipulloja on kaikissa tiloissamme.

Tuntien kesto on 55 min. Poistuthan tanssisalista nopeasti tunnin päätyttyä, jotta seuraava ryhmä pääsee ajoissa sisään saliin. Ovet avataan ja tilat tuuletetaan tuntien välissä.
⁣⁣⁣
Flamalle saa tulla vain täysin terveenä, pienissäkin flunssaoireissa tulee jäädä kotiin. Korttien voimassaoloaikaan voi hakea lisäaikaa sairastapauksissa.

Flama siivotaan joka päivä. Henkilökunta desinfioi kosketuspinnat, kuten ovenkahvat, säännöllisesti.