Polttaritunnit

Kerro palvelustamme muille

Tee polttaripäivästä ikimuistoinen ja pidä hauskaa tanssien yhdessä ystäviesi kanssa! Voitte esimerkiksi revitellä rohkeasti twerkaten, uppoutua Karibianmeren iloisiin tunnelmiin lattarirytmein tai rauhoittua rentouttavan kehonhuollon parissa.

Meillä suosittuja polttaritunteja ovat mm. twerk, show burlesque, latinmix, reggaeton, salsa ja commercial dance -tyyliset tunnit, mutta lähes mikä tahansa laji baletista itämaiseen tanssiin onnistuu. Myös erilaiset kehonhuolto/rentoutustunnit ja jooga onnistuvat. Toteutamme tunnin toiveidenne mukaisesti.

Polttaritunnin kesto: 55 min, myös pidemmät tunnit mahdollisia sovittaessa

Hinta: 4–12 hlö 110 € / 55 min, 13–20 hlö 150 € / 55 min, yli 20 hlö 190€ / 55 min

Paikka: Linnankadun Flamassa osoitteessa Linnankatu 84 tai Rauhankadun Flamassa osoitteessa Rauhankatu 15. Linnankadun studiolla on yksi suihku, mikäli haluatte käydä suihkussa tunnin jälkeen. Rauhankadulla ei valitettavasti ole suihkua.

Erikseen sovittaessa tanssinopettaja voi myös tulla johonkin toiseen paikkaan tai esimerkiksi ulos Turun linnanpuistoon vetämään tunnin.

Ota yhteyttä ja varaa polttaritunti!

Lisätiedot ja varaukset
[email protected]
+358 44 240 7272

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!