Soolosalsa

Haluatko kertoa tunnista muille?

Soolosalsa, alkeet

Kuubalaisen salsan alkeistunti, jossa irroitellaan salsarytmien tahtiin ja harjoitellaan salsan perusaskeleita ja tekniikkaa, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Tämä tunti sopii aivan kaikille. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita.

Soolosalsa, keskitaso

Kuubalaisen salsan keskitason soolotunti sopii niille, joilla perusaskeleet, salsan rytmiikka ja perustekniikka on jo hallussa.

Salsa Ladies Style, jatkotaso

Kuubalaisen salsan edistyneempien tanssijoiden tunti, jossa keskitytään feminiinisiin liikkeisiin ja ilmaisuun ja tehdään haastavampaa koreografiaa. Salsan perustekniikka tulee olla hallussa tälle tunnille osallistuessa.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!