Tilavuokraus

Etsitkö tilaa kokouksiin, joogatunteihin tai tanssiharjoitteluun tai oletko järjestämässä juhlia, mutta tila vielä puuttuu? Vuokraamme tanssisalejamme erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Kerro palvelustamme muille

Meillä on kaksi studiota Turussa: Linnankadun studio, jossa on kolme tanssisalia, sekä Rauhankadun studio, jossa on kaksi tanssisalia. Alla tiedot vuokrattavista saleistamme. Varsinkin arkisin päiväaikaan (klo 8–16) studiotilamme ovat lähes aina varattavissa ja vapaana.

Flama Linnankatu (Linnankatu 84)

Linnankadun studiomme on uniikki ja valoisa tila, joka soveltuu niin tanssi- ja liikuntaharjoitteluun, kokouksiin kuin erilaisiin juhliinkin. Tilan yksi seinä on kokonaan ikkunaa.

Studio sijaitsee Turun linnan kupeessa, sataman läheisyydessä. Studion läheltä löytyy useita pysäköintialueita, joista osa on maksullisia klo 18 asti. Bussi nro 1 (Kauppatori – Turun satama) pysähtyy aivan studiomme vieressä pysäkillä Satamakatu.

Studiolla on iso sali, kaksi pienempää salia, oleskelutila, keittiö sekä lisäksi aula ja pukuhuonetiloja. Kaikissa saleissa on peilit ja yläkerran saleissa tammiparketti.

Vuokrattavat tilat ja hinnat

Lisätietoa studiosta

Tilavuokraan sisältyy kaikki alla listatut laitteet ja varusteet, joita saa vapaasti käyttää vuokrauksen aikana. Äänentoistoon saa helposti kytkettyä puhelimen tai läppärin aux-liitännällä.

Tiloihimme saa tuoda omat ruuat ja juomat. Omat tarjoiluastiat ja ruokailuvälineet on hyvä tuoda mukana, sillä niitä studioltamme löytyy hyvin rajallisesti.

Huom! Yläkerran saleissa on tammiparketti, joten niissä ei saa oleskella ulkokengillä. Salissa tulee olla sisäkengillä tai sukkasillaan. Alakerran salissa on laminaattilattia.

Keittiön varusteet
Tekniikka
Kalusteet
Esteettömyys

Kuvia Linnankadun studiolta

Kiinnostuitko?

Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15)

Rauhankadun studiomme on valoisa tila, jossa voi järjestää monenlaisia tapahtumia: esimerkiksi  juhlia, kokouksia ja tanssitreenejä. 

Studio sijaitsee Turun keskustassa, Mannerheimin puiston reunalla. Studiomme on erillinen rakennus Rauhankadun ja Koulukadun kulmassa, ja sisäänkäynti tapahtuu Koulukadun puolelta. Studion läheisyydessä on maksullisia pysäköintipaikkoja, ja esimerkiksi bussien 12 ja 221 pysäkki on korttelin päässä studiolta.

Studiolla on iso tanssisali, jossa on parkettilattia ja peilit. Tilassa on isot ikkunat, joten sali on valoisa. Lisäksi studiolla on keittiö, pukuhuone ja toinen, pienempi tanssisali.

Vuokrattavat tilat ja hinnat

  • Koko studio juhlakäyttöön 50 €/h

    Minimivuokra-aika 7 tuntia, vuokraan lisätään 70 €:n siivousmaksu

  • Iso tanssisali (93 m2) 25 €/h

    Arkisin klo 8–16

  • Iso tanssisali (93 m2) 50 €/h

    Iltaisin ja viikonloppuisin

  • Pieni tanssisali (45 m2) 20 €/h

Lisätietoa studiosta

Tilavuokraan sisältyy kaikki alla listatut laitteet ja varusteet, joita saa vapaasti käyttää vuokrauksen aikana. Äänentoistoon saa helposti kytkettyä puhelimen tai läppärin aux-liitännällä.

Tiloihimme saa tuoda omat ruuat ja juomat. Omat tarjoiluastiat ja ruokailuvälineet pitää tuoda mukana.

Huom! Tanssisaleissa on tammiparketti, joten niissä ei saa oleskella ulkokengillä. Salissa tulee olla sisäkengillä tai sukkasillaan. 

Keittiön varusteet
Tekniikka
Kalusteet
Esteettömyys

Kuvia Rauhankadun studiolta

Kiinnostuitko?

Haluaisitko järjestää tilaisuutesi Flamalla? Ota yhteyttä!

Flama Linnankatu

Flama Rauhankatu

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin