Flama Agency -ohjelmapalvelut

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka voit tilata tapahtumaasi, haluat sitten kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä tai vaikkapa sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Suunnittelemme show-kokonaisuuden toiveidenne ja tilaisuuden luonteen mukaan.

Kerro palvelustamme muille

Flama Agency – Säkenöivät tanssishowt tapahtumaasi

Voit tilata Flama Agencyn tanssiryhmän esiintymään esimerkiksi syntymäpäiville, valmistujaisiin, yritystilaisuuksiin, messuille, polttareihin, pikkujouluihin ja muihin tapahtumiin sekä mainoksiin tai vaikkapa musiikkivideolle. Kokeneet ja valovoimaiset tanssijamme tuovat iloa ja nostattavat varmasti tapahtumassasi tunnelman kattoon! Päämajamme sijaitsee Turussa, mutta esiinnymme tapahtumissa ympäri Suomen.

Flama Agency on turkulainen agentuuri- ja ohjelmatoimisto

Tanssiesitysten kesto on yleensä 5–15 minuuttia, ja lisäksi ohjelmaan voidaan halutessasi sisällyttää esimerkiksi helppo ja vauhdikas tanssinopetus juhlavieraille tai yleisölle. Juhlaväen yhteinen tanssihetki nostattaa tunnelman varmasti kattoon!

Seuraa Flama Agencya

Varaa tanssiesitys nyt!

Kokeneet ja valovoimaiset tanssijamme tuovat iloa ja nostattavat varmasti tapahtumassasi tunnelman kattoon!

Tutustu myös näihin palveluihimme

Tilavuokraus

Etsitkö tilaa kokouksiin, joogatunteihin tai tanssiharjoitteluun tai oletko järjestämässä juhlia, mutta tila vielä puuttuu? Vuokraamme tanssisalejamme erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Lue lisää »

Polttaritunnit

Tee polttaripäivästä ikimuistoinen ja pidä hauskaa tanssien yhdessä ystäviesi kanssa! Voitte esimerkiksi revitellä rohkeasti twerkaten, uppoutua Karibianmeren iloisiin tunnelmiin lattarirytmein tai rauhoittua rentouttavan kehonhuollon parissa.

Lue lisää »