Flaming Firecrackers

Kerro palvelustamme muille

Flaman Show Burlesque -tanssiryhmä, Flaming Firecrackers tuo feminiinisillä burlesque -henkisillä esityksillään juhliisi sensuellia tunnelmaa. Ryhmän koreografina toimii Mirka Saali.

Ryhmän viihdyttävät ja sähäkän sensuellit showkokonaisuudet tuovat tapahtumaasi iloa ja saavat varmasti sukat pyörimään jaloissa. Jos haluat tyylikästä ja eleganttia energiaa juhliisi, tilaa sähikäiset esiintymään. Tältä ryhmältä ei puutu pilkettä silmäkulmasta!

Esityksen pituus sekä tanssijoiden määrä mukautetaan aina tapahtumaan sopivaksi. Jos sinulla on toiveita esityksen suhteen, ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä tapahtumaan sopiva kokonaisuus.

Pyydä tarjous ja tilaa Flaming Firecrackers esiintymään tapahtumaasi!

[email protected]
+358 44 240 7272

Seuraa Flaming Firecrackersia Instagramissa.

Varaa tanssiesitys nyt!

Kokeneet ja valovoimaiset tanssijamme tuovat iloa ja nostattavat varmasti tapahtumassasi tunnelman kattoon!

Tutustu myös näihin esiintyjiimme

Flama Crew

Flama Crew tarjoaa latin show -esityksillään tapahtumaasi tuulahduksen Karibianmeren huumaavaa iloa ja energiaa! Säkenöivän ryhmän repertuaariin kuuluvat karibialaiset sekä latinalaiset tanssit, kuten vauhdikkaat samba, cha-cha-cha,

Bouncy Crew

#TWERKISTYTTÄVÄ Flaman esiintyvä twerk-ryhmä Bouncy Crew tuo sähäkällä tyylillään mimmienergiaa tapahtumaasi tai bileisiisi! Bouncy Crew:ta luotsaa Flaman twerkmama Meri Niemi. Mukaansatempaavat musiikit ja taitavat twerkkaajat