Esiintyjät

Tutustu monipuolisiin Flama Agencyn ohjelmapalveluihimme

Kerro palvelustamme muille

Flama Crew tarjoaa latin show -esityksillään tapahtumaasi tuulahduksen Karibianmeren huumaavaa iloa ja energiaa!

Säkenöivän ryhmän repertuaariin kuuluvat karibialaiset sekä latinalaiset tanssit, kuten vauhdikkaat samba, cha-cha-cha, jive, salsa ja reggaeton sekä tunteelliset ja aistikkaat rumba, paso doble ja bachata.

Viihdyttävät esitykset ja valovoimaiset tanssijat tuovat takuuvarmasti iloa esimerkiksi tapahtumiin, juhliin, syntymäpäiviin, pikkujouluihin sekä yritystilaisuuksiin.

Flama Crew:ta luotsaa Mirka Saali.

Esityksen pituus sekä tanssijoiden määrä mukautetaan aina tapahtumaan sopivaksi. Jos sinulla on toiveita esityksen suhteen, ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä tapahtumaan sopiva kokonaisuus.

Pyydä tarjous ja tilaa Flama Crew esiintymään tapahtumaasi!

[email protected]
+358 44 240 7272

Seuraa Flama Crewta InstagramissaFacebookissa.

Seuraa Flama Agencya

Varaa tanssiesitys nyt!

Kokeneet ja valovoimaiset tanssijamme tuovat iloa ja nostattavat varmasti tapahtumassasi tunnelman kattoon!

Tutustu myös näihin palveluihimme

Tilavuokraus

Etsitkö tilaa kokouksiin, joogatunteihin tai tanssiharjoitteluun tai oletko järjestämässä juhlia, mutta tila vielä puuttuu? Vuokraamme tanssisalejamme erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Lue lisää »

Polttaritunnit

Tee polttaripäivästä ikimuistoinen ja pidä hauskaa tanssien yhdessä ystäviesi kanssa! Voitte esimerkiksi revitellä rohkeasti twerkaten, uppoutua Karibianmeren iloisiin tunnelmiin lattarirytmein tai rauhoittua rentouttavan kehonhuollon parissa.

Lue lisää »