Ajankohtaista

Tarjoamme monipuolisia palveluja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin!

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

Tutustu tarkemmin »
workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!

Tutustu tarkemmin »
aikataulu

Kevään aikataulu on nyt julkaistu!

Kevään 2023 aikataulumme on nyt julkaistu! Kevään aikataulustamme löytyy lähes sata erilaista viikkotuntia ja lisäksi viikonloppuisin järjestetään workshoppeja, tanssibileitä ja -tapahtumia.  Tanssistudio Flamalla on kaksi studiota:

Tutustu tarkemmin »
Friday Flama

Flaman Friday Social 11.11.2022

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan sosiaalitanssista, musiikista ja ystävistä rennossa ilmapiirissä! Soittolistalta löytyy salsaa, bachataa ja kizombaa. Sosiaalitanssit perjantaina 11. marraskuuta 2022 klo 19:30–23:30 Tanssistudio

Tutustu tarkemmin »