Mirka Saali

Mirkalla on pitkä historia eri tanssilajeista. Hän aloitti tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla ja harrasti sitä teini-ikään asti. Uudestaan hän löysi tanssin pariin vuonna 2010 ja hän ihastui lattareihin ja varsinkin kuubalaisiin tansseihin. Sen jälkeen hän on tanssinut monia eri tanssilajeja. Show burlesque vei Mirkan sydämen ja antoi uuden merkityksen koko tanssille. Mirka on opettanut Flamassa vuodesta 2018 alkaen, ja tunnit ovat vaan lisääntyneet vuosien aikana. Tällä hetkellä Mirkan opettamiin lajeihin kuuluvat show burlesquen lisäksi mm. sha-cha-cha, samba, rumba, jive, reggaeton, paso doble, salsaton, salsa, bachata ja chairlesque. Vuosien kokemus näkyy hänen oivaltavissa ja taidokkaissa koreografioissaan, jotka ovat saaneet vaikutteita kaikista lajeista, joita Mirka on tanssinut.

Mirka on opettajana mukaansatempaava ja määrätietoinen, mutta samalla kuitenkin rento. Tunneilla on aina iloinen tekemisen meininki. Tärkeintä Mirkalle opettamisessa on tanssin ilo, musiikista ja omasta liikkeestä nauttiminen, sekä omien rajojen ylittäminen.

Mirka on ollut mukana myös eri tanssiryhmissä. Aikaisemmin hän toimi koreografina ja yhtenä tanssijoista turkulaisessa glamGRLS’n’pantyHOES -show burlesque -tanssiryhmässä. Nyt hän ohjaa Flamalla kolmea esiintyvää tanssiryhmää: latinalaisia tansseja tanssivaa Flama Crew’ta, Flaming Firecrackers -show burlesque -ryhmää sekä uutta reggaetonryhmää.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!