Dance Halls for Rent

Kerro palvelustamme muille

Etsitkö tilaa kokouksiin, joogatunteihin tai tanssiharjoitteluun tai oletko järjestämässä juhlia, mutta tila vielä puuttuu? Vuokraamme tanssisalejamme erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Meillä on kaksi studiota Turussa: Linnankadun studio, jossa on kolme tanssisalia, sekä Rauhankadun studio, jossa on kaksi tanssisalia. Alla tiedot vuokrattavista saleistamme. Varsinkin arkisin päiväaikaan (klo 8–16 välillä) studiotilamme ovat lähes aina varattavissa ja vapaana.

FLAMA (LINNANKATU 84)

Vuokraamme isompaa tanssisaliamme (sali 1, n. 95 m2) arkisin klo 9–16 välillä hintaan 25 €/h (sis. alv) ja viikonloppuisin sekä iltaisin hintaan 50 €/h (sis. alv). Yläkerran pienempää tanssisalia (sali 2) vuokraamme hintaan 25 €/h (sis. alv). Alakerran pikkusalia (sali 3, jossa vain noin 2 metrin huonekorkeus) vuokraamme hintaan 15 €/h. Studiollamme on myös viihtyisä sohvilla varustettu lounge-tila, joka sopii hyvin esim. pienten kokousten järjestämiseen.

Salivuokraan sisältyy äänentoistolaitteet, joihin saa aux-johdolla kytkettyä puhelimen tai läppärin. Salissa on peilit ja parkettilattia. Studiollamme Linnankadulla on iso sali, oleskelutila (jossa on pari sohvaa), keittiö (jossa on mikro, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, uuni ja hella, ei pakastinta) ja lisäksi aula ja pukuhuonetiloja. Meillä on 8 pöytää, jotka voi kantaa saliin ja lisäksi penkkejä ja jakkaroita noin 45 henkilölle.

Linnankadun studiolle pääsee myös pyörätuolille, nostamme rampit ulko-ovelle tarvittaessa ja inva-wc-löytyy tiloista.

Huom! Yläkerran saleissa on tammiparketti, joten sinne ei saa tulla ulkokengillä, vaan salissa tulee olla vaihtosisäkengillä tai sukkasillaan. Alakerran salissa on laminaattilattia.

FLAMA RAUHANKATU (RAUHANKATU 15)

Vuokraamme Rauhankadun isompaa salia arkisin klo 8–16 välillä hintaan 25 €/h (sis. alv). Viikonloppuisin ja iltaisin tilavuokran hinta on 50 €/h (sis. alv). 

Rauhankadulta löytyy pöydät ja tuolit noin 50 henkilölle ja diskovalot ja äänentoistolaitteet kuuluvat hintaan.

Vuokraamme Rauhankadun pienempää tanssisalia (sali 2) hintaan 20 €/h (sis. alv).

Rauhankadun tila ei ole esteetön, vaan sinne on portaat.

Ota yhteyttä ja vuokraa sali käyttöösi!

Lisätiedot ja varaukset

[email protected]
+358 44 240 7272

Flama Linnankatu

Flama Rauhankatu

Flama Linnankatu

Flama Rauhankatu

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin