Yksityistunnit

Kerro palvelustamme muille

Flama järjestää yksityistunteja toiveittesi mukaan! Voimme esimerkiksi pitää parisalsan yksityistunnin, jossa saat parisi kanssa intensiivistä ohjausta. Yksityistunti on myös mainio lahjaidea!

Häät tulossa ja häätanssi haaveissa? Ole meihin yhteydessä. Yksityistunti voi olla myös osa syntymäpäiviä, jolloin osallistujina ovat vieraasi. Ota yhteyttä ja varaa yksityistunti!

Yksityistuntien hinnat:

1-3 hlöä: 70-75 €/60 min

4–12 hlö 110 €/55 min

13–20 hlö 150 € / 55 min

Lisätiedot ja varaukset:
[email protected]
+358 44 240 7272

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!