Lasten tanssisynttärit

Kerro palvelustamme muille

Järjestä lapsellesi ja hänen ystävillensä iloiset tanssisynttärit! Vauhdikas tanssillinen kokonaisuus suunnitellaan sankarin toiveet huomioiden. Pidämme huolen siitä, että lapsille on innostavaa ohjattua toimintaa, iloista musiikkia ja monipuolisesti eri tanssityyleihin tutustumista. Tanssisynttärit on hauska kokemus lapsille ja helppo vaihtoehto synttäreiden järjestäjälle.

Järjestämme tanssisynttäreitä pääsääntöisesti vain lauantaisin. Suositeltu ryhmäkoko lasten synttäreille on max. 15 lasta. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Halutessasi voit tuoda omat synttäritarjoilut mukanasi. Ota yhteyttä ja varaa lapsellesi tanssisynttärit!

Kesto: 2 h
Hinta: 150 €
Paikka: Järjestämme tanssisynttäreita omissa tiloissamme osoitteessa Linnankatu 84, mutta myös muualla toiveidenne mukaan.

Lisätiedot ja varaukset: [email protected], +358 44 240 7272

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!