Effiina Jalonen

Vaalehiuksinen nainen hymyilee vienosti, hiukset on korkealla ponihännällä. Kuvassa Effiina Jalonen.

Effiina Jalonen valmistui vuonna 2012 ammattitanssijaksi Turun Konservatoriosta. Hän on tavoitteellinen tanssija sekä määrätietoinen opettaja ja koreografi, joka rohkaisee ja kannustaa tanssijoita haastamaan itseään ja kokeilemaan uusia asioita. Koreografioissaan hän pyrkii panostamaan liikkeelliseen monipuolisuuteen, visuaalisuuteen sekä yllätyksellisyyteen. “Koreografioissa pitää aina olla wau-elementtejä, joita katsoja ei osannut etukäteen odottaa”, hän kuvailee.

Effiina on monipuolinen tanssija ja hän on esiintynyt koko ikänsä niin musikaaleissa, tanssiryhmissä kuin tanssiteoksissakin. Esiintymisen lisäksi hän nauttii paljon myös kilpailemisesta, josta suurimmat meriitit löytyvät vuodelta 2013, kun Effiina voitti
tanssijoukkueensa kanssa sekä Suomen että Euroopan mestaruudet.

Musikaalien, tanssiteosten sekä kilpailujen lisäksi hän on esiintynyt paljon kameran edessä ja ohjannut itse tanssivideoita. Tanssilla on aina ollut iso rooli Effiinan elämässä ja opettamisen sekä koreografin työn ohella hän juontaa yhdessä Saara Sorsan kanssa Tanssistudio -nimistä tanssipodcastia.

Effiina opettaa Flamalla commercial dance -kursseja ja vetää Flamassa syksyllä 2021 toimintansa aloittavaa commercial –
tanssiryhmää. Hänet löytää myös Flama Crew -lattariryhmän treeneistä ja keikoilta.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!