Anna Ketopaikka

Anna Ketopaikka on Flaman perustaja ja tanssinopettaja, joka on keskittynyt yli kymmenen vuoden ajan karibialaisiin tansseihin.

Tanssi vei Annan sydämen jo varhain: hän aloitti tanssitunnit 5-vuotiaana balettitunneilla Tampereen Balettiopistossa. Vuosien varrella hän jatkoi tanssin opiskelua muun muassa jazz- ja showtanssin parissa. Vuodesta 2010 lähtien Anna on keskittynyt intensiivisesti karibialaisiin, erityisesti kuubalaisiin, tansseihin. Hän kouluttautui salsaohjaajaksi kuubalaisen Ramón Silverion johdolla ja on opettanut tanssia eri tanssi- ja liikuntakeskuksissa vuodesta 2014 lähtien. Anna on koulutukseltaan myös kulttuurituottaja (AMK) ja humanististen tieteiden kandidaatti (Turun yliopisto).

“Perustin Flaman palavasta intohimosta tanssiin ja liikkeeseen. Tanssi on tuonut elämääni niin paljon energiaa, voimaa, läsnäoloa ja rakkaita ystäviä, että haluan pystyä mahdollistamaan sen tuoman nautinnon myös muille. Tunneillani haluan innostaa ihmisiä ennen kaikkea löytämään tanssista voimavaroja ja iloa arkeen.”

Anna opettaa muun muassa soolo- ja parisalsatunteja, bachataa ja reggaetonia.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!