TYKY

Kerro palvelustamme muille

Tuulettukaa työporukan kanssa tanssimalla! Tanssi- tai kehonhuoltotunti osana virkistys- tai tyky-päivää voidaan järjestää joko yrityksenne omissa tiloissa tai Flaman tiloissa. Tunti voidaan toteuttaa myös etänä livestriimattuna online-tuntina.

Tanssitunti tuo taatusti iloa ja uutta energiaa työyhteisöösi. Voitte valita työporukallenne sopivimman tunnin aina rohkeasta twerkistä iloiseen salsaan tai esimerkiksi kehoa huoltavaan venyttelyyn. Tunti toteutetaan toiveidesi mukaisesti.

Hinta: 4–12 hlö 110 € / 55 min, 13–20 hlö 150 € / 55 min, yli 20 hlö 190€ / 55 min

Hinnat sis. alv.

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84) tai Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15) tai halutessanne yrityksen omissa tiloissa.

Ota yhteyttä ja varaa tyky-tunti!

Lisätiedot ja varaukset:
[email protected]
+358 44 240 7272

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!