Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

Jaa tämä kirjoitus

Commercial dance – Burnin’ Bellas

Flaman commercial dance -tanssiryhmä Burnin´ Bellas hakee muutamaa uutta jäsentä keväälle 2023! Tanssiryhmän vetäjänä ja koreografina toimii Effiina Jalonen.

Burnin´Bellas -tanssiryhmä treenaa keväällä 10.1.–23.5.2023 tiistaisin klo 19:00–21:00 Linnankadun Flamassa (Linnankatu 84). Treenejä ei pidetä tiistaina 21.2. ja 28.2.2023.

Kevään 2023 kausimaksu on 265 €. Kausimaksu ei sisälly kevään anytimeen.
Kaikki tanssiryhmiin kuuluvat saavat lisäetuna 40 € suuruisen alennuksen Flaman kevään 2023 Anytimesta.

Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan. Ryhmän treeneihin osallistumisen lisäksi jäseniltä toivotaan aktiivista osallistumista commercial dance -viikkotunneille tai muille tanssitunneille.

Kuka voi hakea ryhmään?
Voit hakea ryhmään, jos sinulla on tanssikokemusta useamman vuoden ajalta ja nautit esiintymisestä sekä tavoitteellisesta treenaamisesta. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot tanssiharrastustaustastasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä motivaatiokirje 15.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]. Lähetä lisäksi myös lyhyt tanssivideo itsestäsi. Videolla voit tanssia omaa vahvinta lajiasi. Voit tanssia videolla yksin tai video voi olla kuvattu esim. jollakin tunnilla, jossa tanssit mukana. Mikäli hakemuksia tulee todella paljon, motivaatiokirjeen lähettäneille järjestetään tarvittaessa vielä erillinen koetanssitilaisuus.

Flaming Firecrackers – Show Burlesque

Haemme Flaman Show Burlesque -tanssiryhmään Flaming Firecrackersiin tanssijoita keväälle 2023. Ryhmä esiintyy mm. Flaman omissa tanssibileissä ja muissa tapahtumissa. Ryhmää vetää Mirka Saali.

Milloin ryhmä treenaa ja mitä osallistuminen maksaa?
Flaming Firecrackers treenaa keväällä 2023 torstaisin klo 19:30–21:00 Rauhankadun Flamassa (Rauhankatu 15, 20100 Turku). Kevään treenimaksu on 290 €. Huom! Esiintyvien tanssiryhmien maksut eivät sisälly kevään anytimeen. Kaikki tanssiryhmiin kuuluvat saavat lisäetuna 40 € suuruisen alennuksen Flaman kevään 2023 Anytimesta.

Ryhmään osallistujien on suositeltavaa osallistua myös show burlesque -viikkotunneille. Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan.

Kuka voi hakea ryhmään?

Voit hakea ryhmään, jos sinulla on aiempaa tanssikokemusta ja nautit tanssimisesta, uuden opettelusta ja esiintymisestä. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot tanssiharrastustaustastasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä 15.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Lisäksi valitse seuraavista vaihtoehdoista:

  • lähetä lyhyt tanssivideo itsestäsi, voit tanssia siinä yksin tai video voi olla kuvattu esim. jollakin tunnilla, jossa tanssit videolla mukana
  • osallistu torstaina 15.12. klo 18:30–19:25 Show Burlesque (avoin taso) -tunnille Flama Rauhankadulla (Rauhankatu 15, sisäänkäynti Koulukadun puolelta). Tunnin hinta on 14 € tai yksi merkintä Flaman sarjakortista. Tämä tunti toimii ns. koetanssitilaisuutena.

Myös twerk- ja street-ryhmämme hakevat jäseniä

Bouncy Crew on Tanssistudio Flaman esiintyvä twerk-ryhmä, jota luotsaa Meri Niemi. Ryhmä esiintyy aktiivisesti mm. erilaisissa juhlissa ja muissa tapahtumissa. Bouncy Crew etsii joukkoonsa uusia tanssijoita.

Lue lisää ja katso hakuohjeet

Basemint Crew on Flaman esiintyvä street-ryhmä, jota Basemint Crew’ta luotsaa Elviira Ruoho. Ryhmä hakee paria uutta jäsentä.

Lue lisää ja katso hakuohjeet

Kysy lisää!

Lisätietoa kaikista tanssiryhmistämme ja hakuprosessista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin