Flaman street-tanssiryhmä Basemint Crew etsii paria uutta jäsentä keväälle 2023!

Basemint Crew -tanssiryhmä treenaa keväällä 2023 tiistaisin 10.1.–23.5.2023 klo 18:15–19:10 Flama Rauhankadulla. Basemint Crew’ta luotsaa Elviira Ruoho.

Jaa tämä kirjoitus

Basemint Crew -tanssiryhmä treenaa keväällä 2023 tiistaisin 10.1.–23.5.2023 klo 18:15–19:10 Flama Rauhankadulla. Basemint Crew’ta luotsaa Elviira Ruoho.

Kevään kausimaksu on 195 €. Kaikki Flaman esiintyviin tanssiryhmiin kuuluvat saavat lisäetuna 40 € suuruisen alennuksen Flaman kevään 2023 Anytimesta.

Voit hakea ryhmään, mikäli sinulla on aiempaa tanssiharrastustaustaa (esim. hip hop, breakdance, locking, popping, house, commercial dance, dancehall, reggaeton tms). Kiinnostus ja aito motivaatio oppimiseen on kaikkein tärkeintä. Osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista ryhmän harjoituksiin ja toimintaan. 

MITEN HAEN RYHMÄÄN?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot miksi haluat hakea ryhmään. Kerro myös tanssiharrastustaustasi. Lähetä motivaatiokirje 15.12.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]. Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen tanssivideon itsestäsi. Videon lähettäminen on vapaaehtoista.

Lisätietoa: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!