Bouncy Crew hakee uusia jäseniä kevätkaudelle 2023!

Jaa tämä kirjoitus

Bouncy Crew on Tanssistudio Flaman esiintyvä twerk-ryhmä, jota luotsaa Meri Niemi. Ryhmä esiintyy aktiivisesti mm. erilaisissa juhlissa ja muissa tapahtumissa. 

Milloin ryhmä treenaa?
Bouncy Crew -tanssiryhmä treenaa keväällä 2023 maanantaisin 9.1.–22.5.2023 klo 19:15–20:45, ei treenejä pääsiäismaanantaina 10.4. ja vappuna 1.5. Tunnit pidetään Flama Rauhankadulla (Rauhankatu 15, 20100 Turku). Kevään 2023 kausimaksu Bouncy Crew -tanssiryhmän tanssijoille on 265 €. Kaikki Flaman esiintyviin tanssiryhmiin kuuluvat saavat lisäetuna 40 € suuruisen alennuksen Flaman kevään 2023 Anytimesta.

Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan. Ryhmän treeneihin osallistumisen lisäksi jäseniltä toivotaan aktiivista osallistumista myös twerkin viikkotunneille.

Kuka voi hakea ryhmään?
Voit hakea ryhmään, jos sinulla on twerkin perustekniikat hallussa ja nautit esiintymisestä ja tavoitteellisesta treenaamisesta. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot twerkkaus- ja mahdollisesta muusta tanssitaustasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä motivaatiokirje 15.12.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Viestin liitteeksi voit lisätä myös lyhyen twerkvideon itsestäsi. Motivaatiokirjeen lähettäneille järjestetään tarvittaessa vielä erillinen koetanssitilaisuus.

Lisätietoa ryhmästä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin