Kevään aikataulu on nyt julkaistu!

Jaa tämä kirjoitus

Kevään 2023 aikataulumme on nyt julkaistu! Kevään aikataulustamme löytyy lähes sata erilaista viikkotuntia ja lisäksi viikonloppuisin järjestetään workshoppeja, tanssibileitä ja -tapahtumia.  
Tanssistudio Flamalla on kaksi studiota: Linnankadun Flama (Linnankatu 84) ja Rauhankadun Flama (Rauhankatu 15).

Studion kevätkausi alkaa maanantaina 9. tammikuuta ja päättyy 28. toukokuuta Ensimmäisellä viikolla meillä on luvassa tutustumisviikko, jolloin kaikki tunnit ovat tutustumishintaan 8 € / tunti! Varaa paikkasi drop-in-tunneille ajanvarausjärjestelmästämme.

Koko kevään Anytime-kortilla tanssit rajattomasti koko kauden ajan niin monella tunnilla viikossa kuin vain haluat! Anytimen hintaan sisältyvät sekä drop-in-tuntimme että kurssimme (viikonloppujen workshopit eivät sisälly anytimeen). Hanki kevään Anytime-kortti nyt alennettuun 560 €:n early-bird-hintaan (norm. 610 €) verkkokaupastamme. Huomaa, että tarjous on voimassa vain 30.11.2022 asti!

Upea tanssikevät luvassa, olet sydämellisesti tervetullut tanssimaan Flamaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!