Pauliina Latva on yksi Tanssistudio Flaman huippuopettajista, jonka showtanssin alkeet – sekä Show Heels -tunneista päästään nauttimaan aina keskiviikkoiltaisin. Tänä viikonloppuna meitä hellitään urakalla, sillä lauantain tiiviskurssilla päästään Pauliinan matkassa nykytanssin, showjazzin ja korkokengillä pohjautuvan Heels-tunnin pyörteisiin. Luvassa on aivan uusia koreografioita ja upeaa tulkintaa. Kaikille tunneille on vielä tilaa, ja päivän viimeistä tuntia lukuunottamatta aikaisempaa tanssitaustaa ei tunneilla edellytetä. Voit osallistua joko yhteen tai vaikka kaikkiin workshoppeihin.

Luvassa on kolme 1,5 h pituista workshopia:

klo 11.30-13.00 Contemporary Dance (avoin taso)
klo 13.00-14.30 Show Jazz (avoin taso)
klo 14.45-16.15 Heels (sinulla on jonkin verran tanssitaustaa, vaikka et olisi tanssinut kyseistä tyyliä)

Hinnat:

1 workshop: 17 € / 15 € (opiskelijat ja eläkeläiset)
2 workshopia: 30 € / 25 € (opiskelijat ja eläkeläiset)
3 workshopia: 40 € / 35 € (opiskelijat ja eläkeläiset)

Ilmoittautua voit lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai tulemalla studiollemme ennen tunteja.

Oletko jo käynyt kokeilemassa Pauliinan viikkotunteja? Joka keskiviikkoilta Pauliina opettaa Tanssistudio Flamalla showtanssin alkeita klo 19.15–20.15 ja Show Heels -tuntia klo 20.15–21.15. Jos haluat nähdä, millaiselta Pauliinan Show Heels -tunti viime viikolla näytti, käy kurkkaamassa video studiomme Facebook-sivulla osoitteessa https://www.facebook.com/tanssistudioflama/videos/567833743554049/.


Helsingistä Turkuun muuttanut Pauliina Latva on monipuolinen ja vahva tanssija. Syksyn 2016 Pauliina vietti New Yorkissa itsenäisten tanssinopintojen parissa. Hän on myös fysioterapiaopiskelija sekä valmistunut Personal Trainer (2015, Etelä-Afrikka). Pauliinalla on laaja anatomian ja fysiologian tietämys, jota hän on täydentänyt myös erilaisilla kursseilla.

Tanssihistoriansa aikana Pauliina on ehtinyt treenata laaja-alaisesti eri lajeja kuten hiphopia, breakdancea, jazzia, show’ta, akrobatiaa ja salsaa. Nykytanssista on kuitenkin muodostunut hänelle tärkein tanssimuoto. Se on myös antanut tilaa ja ehdotuksia yhdistellä eri lajeja ennakkoluulottomasti.

Pauliina on tehnyt tanssijan töitä laajalla skaalalla ja esiintynyt niin Suomessa kuin ulkomailla (New York, Barcelona, Tukholma, Tallinna). Hän on tanssinut artistien taustatanssijana, esiintynyt musiikkivideoilla, tehnyt mainoskuvauksia ja toiminut oopperassa tanssijana. Pauliinan oma sooloteos DOES valittiin myös Generation2017-taidenäyttelyyn Amos Andersonin taidemuseoon. Vuonna 2017 Pauliina oli tanssitaiteilijana mukana kansainvälisessä taideprojektissa Italiassa.

Opettajana Pauliina on innostava ja kannustava. Hänen hyväntuulisilla tunneillaan näkyy monipuolinen tanssiosaaminen, ja tyypillistä on lajirajojen ennakkoluuloton rikkominen. Tunneilla lattiatyöskentely sekä musikaalisuus ovat usein läsnä. ”Tärkein työni tanssinopettajana on motivoida oppilaitani kiinnostumaan oman kehon monipuolisuudesta ja sen luomista mahdollisuuksista.”

Vinkkaa viikonlopun tiiviskurssista myös kavereillesi Facebook-tapahtumamme kautta. Lauantain tiiviskurssilla nähdään, ja sitä ennen tietysti torstain ja perjantain viikkotunneilla. Bussilakko ei koske bussilinjaa 1, joten perjantaina 2.2. pääsee bussillakin normaalisti tanssitunneillemme Turun keskustasta.