Parisalsan starttikurssi aloittelijoille sunnuntaina 4.2. klo 13–15

Jaa tämä kirjoitus

Flaman kevätlukukauden ensimmäinen kuukausi alkaa olla takana, mutta kevään tanssithan ovat vasta nyt lähteneet kunnolla käyntiin. Illat ovat vielä melko pimeitä ja koleita, joten miltä tuntuisi lähteä viikonlopuksi lämpöön, iloisten ihmisten pariin ja upean tanssin vietäväksi? Joko Sinä osaat tanssia vauhdikasta ja leikkisää salsaa? Nyt on tilaisuutesi, sillä tulevana sunnuntaina 4.2. Tanssistudio Flamalla järjestetään kahden tunnin mittainen parisalsan starttikurssi klo 13–15. Kurssi lähtee aivan alusta, joten aiempaa tanssitaustaa ei vaadita lainkaan. Kurssi sopii erinomaisesti vasta-aloittelijoille, ja mukaan voi ilmoittautua joko oman parin kanssa tai ilman paria. Tästä mukava harrastus kevääksi; tiiviskurssin jälkeen voi vielä hypätä mukaan Flaman parisalsan viikkoalkeistunneille, jotka pidetään sunnuntaisin klo 17.15–18.15. Näille tunneille, kuten myös kaikille muille Flaman viikkotunneille, pääsee kätevästi Flaman eri sarjakorteilla, jotka voi ostaa kätevästi studioltamme tai nettikaupastamme.

Helmikuun parisalsan starttikurssilla harjoitellaan parisalsan perusaskeleita, rytmiikkaa, muutamia yksinkertaisia peruskuvioita sekä viennin ja seuraamisen tekniikkaa. Kurssin opettajana toimii Anna Tolppa, joka opettaa myös Flaman parisalsan alkeiden viikkotunneilla.

Aika: su 4.2.2018 klo 13–15
Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84
Hinta: 25€ / 20€ (opiskelijat, eläkeläiset)

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Voit ilmoittautua yksin tai yhdessä parisi kanssa. Tunnilla vaihdetaan paria, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Mikäli haluat tanssia kurssilla vain oman parisi kanssa, myös se on mahdollista, kunhan ilmoita siitä kurssille tullessasi opettajalle. Pakkaa siis matkalaukkuusi tanssimiseen soveltuvat sisäkengät, liikunnalliset vaatteet, juomapullo, iloinen mieli, ja matkamme parisalsan pyörteisiin voi alkaa.

Tervetuloa mukaan, sunnuntain tiiviskurssilla nähdään! Pyydä kaverisikin mukaan Facebook-tapahtumamme kautta.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!