Upeat ja superlahjakkaat tanssijat Johanna Sallinen ja Omar Bakr tulevat vetämään sensual bachata -tiiviskurssin Flamaan sekä la 16.9. että la 11.11. He ovat kokeneita tanssinopettajia, jotka opettavat Helsingissä mm. salsaa, kizombaa, bachataa ja cha cha’ta.

Johanna Sallinen on kuubalaisen parisalsan Euroopan mestari 2010. Johannalla on vahva kilpatanssin latinalaistanssien tausta sekä upeat esiintymistaidot. Johannan sydäntä lähellä on tanssitekniikan sekä viennin ja seuraamisen opettaminen, ja hänet tunnetaan vaativana mutta hyvin positiivisena ja kannustavana opettajana. Vuonna 2012 Johanna perusti Helsinkiin yhdessä Omar Bakrin kanssa tanssikoulu IDNZ:n (I Dance Helsinki).

Omar Bakr alkoi opiskella cross body -salsan tyylejä vuonna 2007, ja hän fuusioi niitä omaksi uniikiksi tyylikseen. Häntä kiehtovat erityisesti vienti ja seuraaminen, ajoitukset sekä tanssiparin välinen yhteys. Omar on kärsivällinen opettaja, jolle oppilaiden oppiminen on tärkeää. Hän haluaa rohkaista jokaista kehittämään omaa persoonallista tanssityyliä.

la 16.9. ja la 11.11. klo 12-16 (4 h)
Hinta: 50€ / kurssi
Kursseilla ei lähdetä ihan alkeista, eli bachatan perusaskeleet olisi hyvä hallita entuudestaan.
Ilmoittaudu ensimmäiselle kurssille 14.9. mennessä ja toiselle kurssille 8.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]