Syyskauden aikataulu on nyt julkaistu!

Jaa tämä kirjoitus

Flaman uunituore syksyn 2017 tuntiaikataulu syksylle 2017 on nyt julkaistu ja löytyy täältä. Lukukausi alkaa maanantaina 4.9. ja päättyy 14.12.2017.

Valitettavasti afrohouse & kuduro -opettajamme Donna loukkasi jalkansa pari päivää sitten ja joutuu olemaan pitkällä sairaslomalla. Hänen viikkotunneistaan päästään nauttimaan siis vasta siinä vaiheessa, kun jalka on taas tanssikunnossa. Afrohouse -tiivareita on kuitenkin mahdollisesti tulossa syksylle. Toivotamme Donnalle voimia ja pikaista paranemista!

Syksylle on tulossa paljon erilaisia tiiviskursseja, jotka pidetään viikonloppuisin. Ihanat Johanna Sallinen ja Omar Bakr tulevat pitämään sensual bachata -tiivareita Flamaan 16. syyskuuta ja 11. marraskuuta. Lokakuussa päästään nauttimaan torontolaisessa KasheDance Companyssa tanssineen Elina Valtosen afro-caribbean workshopeista. Julkaisemme lisää syksyn tiiviskurssejamme sivuillamme lähiviikkoina.


Päivitämme ja tarkennamme tuntikuvauksia ja muita sivustomme tietoja vielä lähipäivinä, ja kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse niin vastaamme mielellämme kaikkeen mieltä askarruttavaan.

Flaman remontti etenee, ja avajaisia juhlitaan jo ensi viikolla! Lämpimästi tervetuloa syyskuussa Flamaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin