Tanssistudio Flaman online-tunneilta saat tanssin iloa milloin ja missä vain haluat! Flaman online-tuntiaikataulua päivitetään viikoittain. Striimatuilla tunneillamme sinulla on mahdollisuus kysyä ohjaajalta kysymyksiä reaaliaikaisesti tunnin aikana, ja tuntitallenteet ovat ostettavissa ja katsottavissa livelähetyksen jälkeenkin.

Aiemmista online-tunneistamme poiketen uudet online-tuntimme ovat katsottavissa 7 vuorokautta tunnin ostohetkestäsi alkaen, ja tunnin voi hankkia joko ennen livelähetystä tai sen jälkeen, juuri silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Voit kelata ja tanssia tuntitallenteen kanssa viikon ajan vaikka useaan kertaan. Ostettuasi tunnin saat paluuviestinä kuitin lisäksi erillisen sähköpostin, josta pääset online-palveluumme ja ostamillesi tunneille. Alta löydät tällä hetkellä ostettavissa olevat online-tuntimme:

Tämänhetkinen online-tuntivalikoimamme:

Salsa Ladies Style, avoin taso – Anna HANKI TUNTISI TÄSTÄ!

Soolosalsa, alkeet – Anna HANKI TUNTISI TÄSTÄ!

Twerk, alkeet – Meri HANKI TUNTISI TÄSTÄ!

Bachata Ladies Style, avoin taso – Anna HANKI TUNTISI TÄSTÄ!

Reggaeton, alkeet – Anna HANKI TUNTISI TÄSTÄ!

MITÄ TUNNIT MAKSAVAT?

Voit hankkia osallistumisoikeuden yksittäisille tunneille kertamaksulla hintaan 7 €/online-tunti.

Yhden tunnin kesto on 50 min.

MITÄ JOS HALUAN MAKSAA LIIKUNTAEDULLA?

Jos sinulla on käytössäsi jokin liikuntaetu-mobiiliapp (esim. Smartum Pay, Edenred, Eazybreak tai E-passi), voit maksaa tunnin myös sillä etänä. Etsi käyttökohdehausta Tanssistudio Flama ja syötä summa. Lähetä sen jälkeen sähköposti osoitteeseen [email protected] ja kerro, mille tunneille haluat osallistua. Huom! Jos haluat osallistua tunnille reaaliaikaisesti eli livenä, sinun tulee lähettää sähköposti viimeistään 30 min ennen päivän ensimmäisen tunnin alkua. Vastaamme viestiisi, ja vastausviestissä saat osallistumislinkin tunnille. Tunnin ostettuasi pääset nauttimaan tunnista 7 vuorokauden ajan ostoajankohdasta alkaen ja tunnin voi ostaa milloin vain, kuvaamisajankohdasta riippumatta. Voit siis ostaa tunnin tyky-edulla vielä lähetysajan jälkeenkin, jos et ehdi tanssimaan lähetysajankohtana.

HALUAISITKO MUKAAN STUDIOLLEMME PAIKAN PÄÄLLE TANSSIMAAN?

Online-tuntimme kuvataan annettuina livelähetysaikoina studiollamme, ja kuvattaville tunneille on mahdollista osallistua myös paikan päällä. Mukaan otetaan 10 tanssijaa, ja varaus tulee tehdä etukäteen ajanvarausjärjestelmämme kautta. Tunnin voi maksaa kertamaksulla, Flaman sarjakortilla tai Anytime-kortilla.

Tervetuloa jälleen tanssimaan kanssamme online-tuntien muodossa.