Flaman syksyn aikataulu on nyt julkaistu!

Jaa tämä kirjoitus

Syksyn 2020 aikataulumme on nyt julkaistu ja löytyy täältä. Olemme remontoineet studion yläkertaan toisen tanssisalin ja siirtäneet pukuhuoneet studion alakertaan. Syksyllä Flamassa tanssitaan siis kahdessa eri tanssisalissa ja tuntivalikoima kaksinkertaistuu.

Studion syyskausi alkaa maanantaina 31. elokuuta ja päättyy 13.12.2020. Ensimmäisellä viikolla meillä on luvassa tutustumisviikko, jolloin kaikki tunnit ovat tutustumishintaan 6 €/tunti! Varaa paikkasi tunneille ajanvarausjärjestelmästämme.

Tänä syksynä Flamassa on tarjolla huikea kattaus dancehall-tunteja. Eve Jamami opettaa dancehallia keskiviikkoisin ja Oona Varinowski perjantaisin. Even keskiviikkoisille dancehall koreografia -kurssille ja dancehall queenstyle jatkotason kurssille on tänä syksynä erillinen kurssi-ilmoittautuminen, muille dancehall -tunneille pääsee drop-in -periaatteella ja niille varataan paikka ajanvarausjärjestelmän kautta.

Flamassa aloittaa uutena opettajana Liisa Laihia, jonka jazz- lyrical dance sekä tanssitekniikka -tunneista päästään nauttimaan torstai-iltaisin. Uutuustunteja löytyy dancehallin ja Liisan tuntien lisäksi myös mm. Annan reggaetonia ja salsaa yhdistelevä Salsatón, Juulian Voima ja liikkuvuus -kehonhuoltotunti sekä Merin asennetta tihkuva Twerk with Heels.

Carlos, Matias, Pinja ja Anna palaavat taas opettamaan paritunteja: luvassa on parisalsaa, kizombaa ja bachataa. Lisäksi Oona ja Tuomas opettavat perjantaisin Urban Kiz -kurssia. Lue lisää paritanssikursseistamme täältä.

Koko syksyn anytime-kortilla (400 € / 340 € opiskelijat/eläkeläiset) tanssit rajattomasti koko kauden ajan niin monella tunnilla viikossa kuin vain haluat! Anytimen hintaan sisältyvät myös paritanssikurssit ja Even dancehall-kurssit. Jos käyt neljällä tanssitunnilla viikossa, on tämä edullisin vaihtoehto. Hanki anytime-korttisi täältä.

Upea tanssisyksy luvassa, lämpimästi tervetuloa tanssimaan Flamaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin