Sunnuntaina 29. huhtikuuta Flamassa tanssitaan cha-cha:ta ihanan Tiia Kerttulan johdolla.

Ohjelmassa on kaksi erilaista tuntia: soolo -ja pari cha-cha:ta.

klo 12.00-13.30 Soolo/Show cha-cha
klo 13.45-15.15 Pari cha-cha

Soolo/Show Cha-Cha
Tunnilla opetellaan Cha-cha -tanssin perusasioita, kuten vartalonkäyttöä ja liikekieltä. Perusaskeleet, sekä variaatio tulevat tunnilla tutuiksi. Tunnin aikana harjoittelemme koreografiaa, joka sisältää sekä Cha-cha:n, että showtanssin elementtejä.

Pari cha-cha
Tunnilla tutustutaan cha-cha:n perusteisiin. Tunti sisältää vienti-seuraamis -harjoitteita, sekä tanssin peruskuvioita. Opettelemme myös Cha-cha:lle tyypillistä vartalonkäyttöä ja liikekieltä.

Ilmoittaudu mukaan: [email protected]

Hinnat:
1 workshop (1,5 h): 16 €
2 workshopia (3 h): 30 €

Opettaja: Tiia Kerttula

Tiian tanssihistoria alkoi kymmenen vuoden iässä, jolloin hän innostui showtanssista. Sitä hän onkin jatkanut muiden tanssilajien ohella tähän päivään asti. Pian mukaan tulivat kilpatanssi, lavatanssit, sekä rock and swing -tanssit. Tanssiharrastus on vienyt pitkälle, ja nykyään hän opiskeleekin toista vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi päälajinaan showtanssi.

Opettamiskokemusta on kertynyt jo useampi vuosi, ja Tiia on opettanut sekä aikuisia että lapsia. Opettajana hän on iloinen, ammattitaitoinen ja tiedonjanoinen. Tunnit ovat monipuolisia ja haastavat oppilaita, mutta tunnelma on positiivinen ja kannustava. Tekemisen meininki ja tanssin ilo ovat tärkeimpiä asioita Tiian tunneilla.