Eve ’Jamamin’ Dancehall Queenstyle & Commercial Dance -tiiivari la 5.5!

Jaa tämä kirjoitus

Lauantaina 5. toukokuuta Flama täyttyy räjähtävästä energiasta ja asenteesta! Suomen dancehallin kärkinimiin kuuluva Evaleena ’JaMami’ Vuorenmaa saapuu Flamaan pitämään Dancehall Queenstyle ja Commercial Dance -tiiviskurssit!

AIKATAULU
klo 11.30–13.00 Commercial Dance, avoin taso
klo 13.15–14.45 Dancehall Queen Style, avoin taso
klo 15.00–16.30 Dancehall Queen Style, jatko

HINNAT
1 workshop (1,5 h): 25 €
2 workshopia (3 h): 40 €
3 workshopia (4,5 h): 55 €

HUOM! Dancehall Queenstyle -tiivareiden biisi- ja liikemateriaali huomioiden alaikäraja osallistujille on 16 vuotta.

Ilmoittaudu tiivaritunneille lähettämällä spostia osoitteeseen info@flama.fi. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Peruutus kuluitta viimeistään 36 tuntia ennen. Sen jälkeen vain sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.

TUNTIKUVAUKSET

COMMERCIAL DANCE
Commercial Dance on urbaani fuusiotanssi, jossa yhdistellään eri lajien tekniikoita ja haetaan musavideohenkistä rohkeaa asennetta ja show-meininkiä. Tunnilla keskitytään tekemään koreografiaa.

DANCEHALL QUEENSTYLE
Dancehall on Jamaikalla syntynyt ja edelleen kehittyvä katutanssilaji. Dancehall Queenstyle tiivareilla keskitymme naisten omaan tyyliin: Asenteeseen, mimmimuuveihin/stepseihin sekä tasosta riippuen myös akrobatiaa. Ota tunnille mukaasi vesipullo sekä polvisuojat tai vaikka säärystimet polvien suojaksi.

JAMAMI

Evaleena ”JaMami” Vuorenmaa on opettanut katutanssi ja showlajeja yli 15 vuotta. Tällä hetkellä hän opettaa viikkotunteja neljässä eri tanssikoulussa Tampereella, Ylöjärvellä ja Jyväskylässä. Hän käy myös säännöllisesti pitämässä tiivareita ympäri Suomea. Dancehall-opettajana Evaleena kuuluu tämän maan kärkinimiin. Hän pitää kunnia-asianaan kouluttaa itseään lajissa jatkuvasti ja reissaa siksi huippuopettajien tiivareiden ja yksityistuntien perässä niin Suomessa kuin ulkomailla. Evelle on tärkeää pysyä ajanhermolla ja tarjota oppilailleen parasta. Maailmassa ei ole kovin montaa merkittävää DH-tanssijaa/opettajaa, jonka opeissa Evaleena ei olisi ollut. Evaleena luotsaa tällä hetkellä myös kahta esiintyvää ja kisaavaa dancehall-ryhmää, JaMam’s Cats sekä Rumble Squad.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin