Kesän 2024 aikataulu on julkaistu!

Flamalla tanssitaan läpi kesän ☀️ Kesän aikataulustamme löytyy lähes 60 tanssikurssia ja drop-in-tunteja maanantaista torstaihin. Tutustu aikatauluun ja ilmoittaudu mukaan tunneille!

Jaa tämä kirjoitus

Flaman kesäkausi alkaa maanantaina 27.5. ja päättyy sunnuntaina 25.8. Kesäkauden aikana järjestämme maanantaista torstaihin tanssikursseja ja drop-in-tunteja sekä viikonloppuisin tapahtumia ja workshopeja.

Kesän aikataulusta löytyy mm. pari- ja soolosalsaa, commercial dancea, twerkiä, reggaetonia, hip hopia, pari- ja soolobachataa, urban kiziä, showtanssia, pilatesta, heelsiä, itämaista tanssia, flamencoa, nykytanssia ja paljon muuta! Tuntien tasot vaihtelevat ihan alkeista jatkotason haastavampiin tunteihin. Tunteja järjestetään kesän ajan kummallakin studiollamme: Flama Linnankadulla (Linnankatu 84, Turku) ja Flama Rauhankadulla (Rauhankatu 15, Turku).

Flama on rennon fiiliksen aikuisten tanssiyhteisö, jossa jokainen voi nauttia tanssista omana itsenään. Tunneillamme on innostava, positiivinen ja kannustava ilmapiiri. Me ajattelemme, että liike ja tanssin ilo kuuluu jokaiselle sukupuoleen, ikään, kokoon tai taitotasoon katsomatta. Flaman arvoja ovat avoimuus, saavutettavuus, erilaisten ihmisten ja kulttuurien kunnioittaminen sekä yhteisöllisyys.

Tanssikurssit, drop-in-tunnit ja tapahtumat

Järjestämme kesällä lähes 60 tanssikurssia, joiden tasot vaihtelevat alkeista jatkotasoon! Valikoimastamme löytyy siis jokaiselle jotakin! Kesän kurssit kestävät 4–6 viikkoa, ja niille ilmoittaudutaan verkkokaupassamme.

Flamalla tanssitaan myös viikottaisilla drop-in-tunneilla, joille voit tulla mukaan silloin kun itselle parhaiten sopii. Drop-in-tunneillemme voi osallistua kertamaksulla tai sarjakorteilla, Flamasta saa myös opiskelija-alennusta! Paikat drop-in-tunneille varataan ajanvarausjärjestelmässämme.

Järjestämme myös kesällä vierailevien opettajien workshopeja sekä erilaisia tapahtumia. Esimerkiksi kesäkuussa Salsa & Sauna -tapahtumassa nautimme salsan ihanista rytmeistä ja Villa Järvelän huikeista putteista.

Jos kaipaat apua sopivan tanssilajin tai tason valitsemisessa, autamme mielellämme! Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@flama.fi.

Tanssi koko kesä rajattomasti anytimella – Early bird -hintaan vain 340 €

Koko kesän anytime-kortilla tanssit rajattomasti koko kauden ajan (27.5.–25.8.2024), niin monella tunnilla viikossa kuin vain haluat! Kesän anytimen hintaan sisältyvät sekä drop-in-tuntimme että kaikki tanssikurssimme. Kesän anytime-kortti on nyt early bird -alennuksessa hintaan 340 € (norm. 390 €) huhtikuun loppuun eli 30.4.2024 asti. Opiskelijat ja eläkeläiset saavat anytimen alennettuun hintaan.

Kysyttävää kesän tarjonnasta? Ota yhteyttä sähköpostitse: info@flama.fi.

Tervetuloa tanssimaan 🧡

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

Workshops

Häävalssikurssi la 12.5.

Kaunis ja elegantti häävalssi on häiden ehdoton kohokohta! Tule hakemaan varmuutta askeliin häävalssikurssiltamme. Tällä yhden kerran kurssilla harjoittelemme häävalssia. Lähdemme liikkeelle ihan nollasta, eli nyt