Pops Xqlusivin dancehall workshopit la 13.4.

Tule tanssimaan vauhdikasta dancehallia jamaikalaisen Popsin kanssa! Hän on kiitetty opettaja, jonka tunnilta lähdet takuuvarmasti kotiin hymy huulilla. Pops opettaa Flamalla kaksi workshopia: dancehallin alkeet ja keskitaso.

Jaa tämä kirjoitus

Aikataulu lauantaina 13.4.2024
11:30–12:45 Dancehall, alkeet (75 min)
13:00–14:15 Dancehall, keskitaso (75 min)

Hinta: 18 € / workshop
Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, Turku)

Pops Xqlusiv eli Lionel Foster

Lionel Foster, eli tuttavallisemmin Pops, on kuuluisan Xqlusiv-tanssiryhmän perustaja. Pops aloitti tanssin 5-vuotiaana ja on tällä hetkellä yksi Jamaikan tunnetuimmista ja arvostetuimmista dancehall-tanssijoista. Dancehallin lisäksi Pops tanssii muita perinteisiä jamaikalaisia tansseja, esimerkiksi kuminaa ja revivalia.

Pops on urallaan työskennellyt monien maailmankuulujen artistien kanssa. Esimerkkeinä Elephant Man, Spice, Voicemail, Mr Vegas, Beenie Man sekä monia muita. Xqlusiv-tanssiryhmä on myös voittanut Popsin johdolla useita kovatasoisia tanssikilpailuja ja palkintoja, kuten International Reggae and World Music Award (tanssikategoria, 2013), KFC Skankaz at Magnum Kings and Queens (2017) sekä JCDC World Reggae Dance Championship (2017).

Pops suhtautuu intohimoisesti opettamiseen ja se myös näkyy: häntä tituleerataan usein yhdeksi Jamaikan parhaista tanssiopettajista. Pops on erityisen tunnettu pedagogisista taidoistaan ja hänen tunneillaan vallitsee aina rento ja kannustava tunnelma, jossa erilaiset oppijat huomioidaan. Niin aloittelijat kuin pidempään tanssineet voivat olla varmoja, että oppivat tunneilla paljon ja lähtevät kotiin hymy huulilla.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin