Päivitämme Flaman markkinoinnin kuvapankkia – tervetuloa ilmaiselle dance fiesta -tunnille la 13.4.

Sinusta Flaman uusi mainoskasvo? Päivitämme Flaman kuvapankkia ja etsimme osallistujia maksuttomalle alkeistason dance fiesta -kuvaustunnille. Tunti pidetään lauantaina 13.4. Rauhankadun studiolla.

Jaa tämä kirjoitus

Olemme uudistamassa Flaman markkinoinnin kuvapankkia. Toiveenamme on, että myös uusissa markkinointikuvissa näkyy Flaman tanssijoita ja että niistä välittyy Flaman välitön ja iloinen tunnelma. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Maksuttomalla dance fiesta -kuvaustunnilla tanssitaan mm. salsaa, reggaetonia ja muita lattarilajeja. Tunnin taso on alkeet.

Mitä? Maksuton dance fiesta -kuvaustunti
Missä? Flama Rauhankadulla
Milloin? Lauantaina 13.4. klo 14–15 

Tunnilla kuvataan sekä still-kuvia että lyhyitä videopätkiä. Kuvaajana toimii Riina Kokko.

Voit ilmoittautua mukaan myös sähköpostitse osoitteeseen info@flama.fi. Samaisesta osoitteesta voit halutessasi kysellä lisätietoja kuvaustunnista ja kuvauksista.

Pyydämme kaikkia osallistujia täyttämään tunnin yhteydessä kuvauslupalomakkeen.

Haluatko suositella Flamaa videolla?

Uusien markkinointikuvien yhteydessä kuvaamme lyhyitä haastatteluvideoita muutamista Flaman tanssijoista. Videoilla haluamme jakaa tanssijoidemme kokemuksia Flamasta ja tanssin merkityksestä.

Jos haluat tulla kertomaan videolle, mitä Flamassa tanssiminen sinulle merkitsee ja mitä kaikkea tanssi antaa elämääsi, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen info@flama.fi. Videokuvaukset toteutetaan lauantaina 13.4. ja sunnuntaina 21.4. erikseen sovittavina ajankohtina.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

kevätkauden päätös

Kevätkauden päätösbileet 24.5.2024

Flaman kevätkauden päätöstä juhlitaan perjantaina 24.5. minkäs muunkaan kuin tanssin merkeissä! Illan aikana on luvassa urban kiz -workshop, sosiaalitanssia ja tanssiesityksiä.