Vilma Kivekkään uudet Lyrical Dance -ja Broadway-kurssit starttaavat käyntiin huhtikuun alussa. Kurssit pidetään sunnuntaisin 3.4.–12.6. Pikku-Flamalla (Eerikinkatu 38, Turku). Ilmoittaudu mukaan nyt ostamalla kurssit verkkokaupastamme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

 

klo 15:45–16:40 Lyrical Dance, avoin taso – Vilma

Vilman Lyrical Dance -kurssilla pääset fiilistelemään musiikkimaailman herkkien ja tunnerikkaiden biisien kanssa. Tunneilla saat päästää tunteet valloilleen tanssin avulla. Lyrical dance ottaa vaikutteita muun muassa nykytanssista. Tule rohkeasti mukaan fiilistelemään! Ilmoittaudu mukaan ostamalla kurssi täältä.

klo 16:45–17:40 Broadway, avoin taso – Vilma

Broadway-kurssi ammentaa inspiraatiota eri musikaalien maailmoista. Tunneilla pääset harjoittelemaan ilmaisullisuutta sekä tarinankerrontaa tanssin keinoin sukeltaen tunnelmasta toiseen. Tunneilla hyödynnetään jazz-tanssin tekniikkaa yhdistellen sitä monipuolisesti showtanssin elementteihin. Ilmoittaudu mukaan ostamalla kurssi täältä.

Yhden kurssin hinta on 83 €, ja kurssimaksu sisältää 7 x 55 min opetuskertaa. Tunteja ei pidetä sunnuntaina pääsiäissunnuntaina 17.4., vappuna 1.5., äitienpäivänä 8.5. eikä 29.5.2022.

Mikäli sinulla on Flaman kevään 2022 Anytime -kortti, pääset näille kursseille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu silloin mukaan sähköpostitse [email protected]

Mikäli haluat maksaa kursseja tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Taso: avoin taso

Avoimen tason tunnilla tarkoitetaan, että tunnille voi osallistua kuka tahansa, mutta aiempi kokemus jostain tanssilajista on suositeltavaa. Voit hyvin osallistua avoimen tason tunnille, jos sinulla on jotain tanssitaustaa, vaikka et olisikaan tanssinut juuri kyseistä lajia.

Kurssin ohjaaja: Vilma Kivekäs

Vilma on koko ikänsä Turussa asunut tanssinopettaja, joka valmistui Oulun ammattikorkeakoulusta keväällä 2021. Vilman opinnot painottuivat showtanssiin, mutta hän on innostunut ja kiinnostunut laajalti monista eri tanssilajeista. Tanssin opettaminen on Vilman intohimo, ja hän haluaa jakaa tanssin riemua kaikenikäisille.
Tanssinopettajana Vilmaa on kuvattu mukavaksi, ihanaksi ja taitavaksi. Palautteissa tanssijat ovat kertoneet, että hän kohtaa tanssiryhmäläiset omana itsenään ja hänen tunneillaan on lämmin tunnelma. Lisäksi tanssijat kuvaavat, että Vilman opetuksesta huokuu armollisuus omaa tekemistä kohtaan, mutta hän osaa silti haastaa jokaista omalla tasollaan. 
Tanssinopettajana Vilma haluaa luoda turvallisen ja kehittävän ilmapiirin. Hän haluaa jakaa osaamistaan ja intohimoaan sekä oppia vuorovaikutteisesti tuntien tanssijoilta sekä kollegoilta kehittääkseen itseään ja opettajuuttaan.
Lisätietoa: [email protected]