Lauantaina 18. tammikuuta 2020 Flamassa sheikataan bootya!

Luvassa kaksi alkeisworkshopia täynnä räjähtävää energiaa:

klo 12.30–14.00 Bootylicious! – twerkkauksen alkeet
Bootylicious on tunti täynnä sheikkauksia, heristyksiä, poppauksia ja pyllynpyörityksiä. Tunnilla keskitytään erilaisiin pyllyttelytekniikoihin, ja se on täyttä tykitystä alusta loppuun, hikoilulta ei vältytä!

klo 14.15–15.45 Dale mami! – Reggaetonin alkeet
Reggaetonin liikekielessä korostuu keskivartalon, erityisesti rintakehän ja lantion, isolaatioilla leikittely. Tyylille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut: voimakkaat nopeat aksentit ja toisaalta pehmeän sensuellit liikkeet vuorottelevat reggaetonissa.

Opettaja: Meri Niemi

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN:
1 workshop (90 min): 20 €
2 workshopia yhteishintaan (2 x 90 min): 35 €

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshopit verkkokaupastamme:
Twerk alkeet 
Reggaeton alkeet 
Molemmat tunnit pakettihintaan 35 €

Ota mukaasi twerk-tunnille polvisuojat tai esim. säärystimet polvien suojaksi. Twerk-tunti on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

MERI NIEMI
Twerkin SM-finaalitasollakin kisannut Flaman TwerkMama Meri on todellinen energiapommi, jonka tunnit täyttyvät naurusta ja huumorista – tiukkaa treeniä unohtamatta.

Monipuolisesti eri tanssilajeja treenannutta Meriä viehättää twerkissä lajin fyysisyys, ronskius ja haastavat tekniikat. Hänen mielestään lajissa parasta on se, että siinä voi samanaikaisesti tehdä äärimmäisen rankkaa fyysistä työtä kehollaan että ylistää omaa vartaloaan. Merin mielestä on upeaa nähdä tunneilla oppilaiden ylittävän itsensä ja tekevän jotain sellaista, johon he eivät uskoneet pystyvänsä. Jokainen saa tulla tunneille juuri omana itsenään, pyllyn kokoon katsomatta.