Carlos Camba on Angolasta kotoisin oleva tanssinopettaja, joka on on opettanut kizombaa ja sembaa Suomessa vuodesta 2014 lähtien. Hän on opiskellut tanssia useiden kansainvälisten opettajien tunneilla, ja kehittänyt osaamistaan eri tanssilajien parissa erityisesti Angolassa. Hän keskittyy tunneillaan hyvän perustekniikan ja vartalon liikekielen, erityisesti lantion käytön, kehittämiseen tanssissa. Hänelle on tärkeää, että tunneilla opeteltuja asioita voi käyttää sosiaalitanssissa.

Carlokselle on tärkeää, että hänellä on hyvät suhteet oppilaisiinsa, ja huumori kukkii hänen tunneillaan. Hän korostaa, että kaikki, jotka ovat motivoituneita oppimaan ovat lämpimästi tervetulleita hänen tunneilleen, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Carlos opettaa Flamassa kizombaa ja sembaa. Hänen kanssaan tunteja ohjaa apuopettajana turkulainen angolalaisten tanssien tanssija Ida Koho, joka on toiminut eri opettajien assistenttina ja harjoitellut ollut usean kansainvälisen naisopettajan johdolla Euroopassa ja Angolassa.