Monse Villarroelin Sensual Feminine Healing- ja Twerk & Sweat -workshopit lauantaina 20.4.2024

Kolminkertainen twerkkauksen Suomen mestari Monse saapuu jälleen huhtikuussa vierailulle Flamaan! Tätä ei kannata missata, varaa paikkasi workshopeillemme nyt!

Jaa tämä kirjoitus

Sensual Feminine Healing -workshop

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme keväällä 2024 toisen Sensual Feminine Healing -workshopin. Ilmoittaudu ajoissa mukaan ja varmista paikkasi workshopilla!

Monsen ohjaama Sensual Feminine Healing -workshop on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat tutustua paremmin sisäiseen feminiiniseen energiaansa liikkeen kautta. Meissä kaikissa on sisäinen jumalatar, joka haluaa ilmaista itseään eri tavoilla. Tällä tunnilla luomme yhdessä rohkaisevan ja turvallisen tilan ilmaista itseään ja sisäistä jumalatartaan.

Jos olet joskus kokenut häpeää tai epävarmuutta siitä, mihin oma kehosi pystyy, niin tämän workshopin aikana voit alkaa irroittautuamaan näistä tunteista vähitellen irti. Luodaan yhdessä hyväksyvä ja avoin tila, jotta voimme yhdessä sallia oman feminiinisen energian tulla esiin ilman mitään rajoitteita. Tunnilla Monse antaa työkaluja, jotka auttavat jokaista löytämään oman liikekielensä ja ilmaisutapansa.

Workshopilla käymme läpi erilaisia tunnetiloja, jotka estävät tai/ja tukevat feminiinistä energiaa. Esim. häpeää, vertailua, vihaa, epävarmuutta, hyväksyntää, rakkautta ja kiitollisuutta. Jokainen saapuu yksilönä ja lähtee suuremmalla myötätunnolla toista kohtaan. Monse haluaa muistuttaa, ettemme ole koskaan liikaa! Hän haluaa kyseenalaistaa mikä on “liikaa” tässä yhteiskunnassa.

Tunnilla käytetään twerk-, ladies style -, commercial- ja heels-painotteisia liikkeitä ja harjoituksia.

Aika: lauantaina 20.4.2024 klo 12–14
Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)
Hinta: 25 €

Twerk & Sweat -workshop

Tällä avoimen tason workshopilla harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita: täyttä tykitystä alusta loppuun, eikä hikoilulta vältytä! Tällä tunnilla ei tehdä koreografiaa. Ota mukaasi polvisuojat ja vesipullo.

Aika: lauantaina 20.4.2024 klo 14:30–15:45 (75 min)
Taso: avoin taso
Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)
Hinta: 18 €

Tämä workshop on täynnä. Voit kysellä mahdollisia peruutuspaikkoja sähköpostitse: info@flama.fi

Kuka on Monse Villarroel?

Monse on intohimoinen ja inspiroiva pedagoginen tanssinopettaja, joka haluaa ihmisten rakastuvan omaan kehoonsa ja ilmaisuun.

Monse on voittanut kolmesti twerkkauksen Suomen mestaruuden. Vuosien kokemuksella tanssinopettajana sekä esiintyjänä hän on kerännyt kokemusta ja tietoa, jota hän haluaa jakaa oppilailleen.

Jokainen tunti, jonka hän pitää, on alusta loppuun suunniteltu niin, että oppilas pääsee ylittämään omia rajojaan ja tuntemaan onnistumisen oloa. Hän haluaa luoda tunneilleen rakkautta, huumoria, häpeämättömyyttä, selkeää struktuuria, tekniikka, voimaa ja ilmaisua.

Lämpimästi tervetuloa mukaan. 🧡

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin