Haluaisitko aloittaa tanssimisen? Ilmoittaudu mukaan syksyn alkeiskursseillemme!

Miltä kuulostaisi aloittaa syksy uuden tanssilajin parissa? Ilmoittaudu mukaan syksyn alkeiskursseillemme nyt ostamalla ne verkkokaupastamme. Flaman syksyn 2022 Anytimella pääset kursseille ilman erillisiä kurssimaksuja, joten niille voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse: [email protected]

Jaa tämä kirjoitus

[av_image src=’https://flama.fi/wp-content/uploads/2022/07/Copy-of-Copy-of-Yellow-Overlay-Fitness-Gym-Followers-Instagram-Post-1030×1030.png’ attachment=’40979′ attachment_size=’large’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l5l51pju’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-l5r0mzti’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
Miltä kuulostaisi aloittaa syksy uuden tanssilajin parissa? Ilmoittaudu mukaan syksyn alkeiskursseillemme nyt ostamalla ne verkkokaupastamme. Flaman syksyn 2022 Anytimella pääset kursseille ilman erillisiä kurssimaksuja, joten niille voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse: [email protected].

Tässä listaus syksyn 2022 alkeiskursseistamme:

Aikuisbaletti

Dancehall Queenstyle

Heels

Paritanssit

Reggaeton

Soolosalsa

Twerk

Voguing

Mikäli haluat maksaa kursseja tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää tunneistamme, kursseistamme tai muuten studiostamme, olethan meihin rohkeasti yhteydess sähköpostitse.

Olet lämpimästi tervetullut tanssimaan studiollemme sekä näin kesällä että tulevana syksynä!
[/av_textblock]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin