Twerkin alkeiskurssi, syksy 2022, torstaisin 27.10.–8.12.2022 klo 17:15–18:10

Tämä kurssi on TÄYNNÄ, eli emme valitettavasti voi enää ottaa uusia osallistujia tälle kurssille.

Twerkin alkeiskurssi Tanssistudio Flamassa (Linnankatu 84, Turku) torstaisin 27.10.–8.12.2022 klo 17:15–18:10

Kurssin opettajana toimii Meri Niemi.

Tällä alkeiskurssilla tutustutaan twerkiin ja harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita ihan alusta alkaen. Kurssimaksu sisältää 7 x 55 min opetuskertaa.

85,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk keskittyy lantion alueen liikekieleen. Twerkin juuret ovat  erilaisissa afroamerikkalaisissa ja afrikkalaisissa tansseissa, kuten mapoukassa, baikokossa, niikossa ja chakachassa. Orjuuden myötä Afrikan eri maiden, kulttuurien ja heimojen kulttuuriperinteeseen liittyvät tanssit ovat sekoittuneet, ja twerkin juuria ei voidakaan liittää vain yhden alueen tai kulttuuriperinteen tansseihin. Twerk-käsitettä alettiin käyttämään 80-luvun lopulla mm. New Orleansin bounce -hiphop-suuntauksen yhteydessä.

Twerk-tunneilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla! Tunneilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia twerk-tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä lattiatekniikoita. Tuntien alussa lämmitellään ja käydään läpi perusliikkeitä ja lopuksi keskitytään koreografiaan. Twerk kehittää kokonaisvaltaisesti fyysistä kuntoa, erityisesti selkä-, reisi-, pakara- sekä vatsalihaksia.

Twerk-tunnit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

Twerk-tunneilla tarvitaan polvisuojat.

Lisätietoa kurssista: [email protected]