Flaman oma TwerkMama Meri on loimaalaislähtöinen, sittemmin turkulaistunut energiapommi pieneen ja pippuriseen pakettiin pakattuna.

Tanssi on kuljettanut tätä Loimaan Naisvoimistelijoiden kasvattia aina kevätnäytöslavoilta kotimaisen ja kansainvälisen koripalloliigan kenttien kautta Twerkin SM-kilpailuihin. Matkan aikana kokemusta on kertynyt niin showtanssista, hiphopista, kuubalaisista tanssilajeista kuin jopa hieman baletin perusteistakin. Viime vuosien aikana Meri on rakastunut twerkiin, ja se onkin tällä hetkellä hänen ykköslajinsa. Twerkissä Meriä viehättää lajin fyysisyys, ronskius ja haastavat tekniikat. Hänen mielestään lajissa parasta on se, että äärimmäisen rankkaa fyysistä työtä keholla tehdessä voi ylistää omaa vartaloaan ja omia avujaan. Twerkin lisäksi naisen sydämen ovat vieneet dancehall queenstyle sekä lattarit. Merin voit bongata kuitenkin ihan miltä vain tanssitunnilta, sillä hänen treenipolitiikkaansa kuuluu, että erilaiset lajit kehittävät monipuoliseksi tanssijaksi ja jokaisesta lajista voit saada jotain uutta omaan tanssiisi.

Opettajana Meri on rento tyyppi, mutta vaatii ja kannustaa oppilaitaan tekemään aina parhaansa. Tunnit täyttyvätkin naurusta ja huumorista – tiukkaa treeniä unohtamatta. Merin mielestä tunneilla ehdottomasti parasta on nähdä oppilaiden ylittävän itsensä ja tekevän jotain, minkä he eivät uskoneet itseltään olevan edes mahdollista. Jokainen oppilas saa tulla juuri omana itsenään tunnille, pepun kokoon katsomatta.

Flamassa Meri toimii twerk-opettajana ja lisäksi luotsaa ja tanssii tanssistudion Bouncy Crew -tanssiryhmässä.