Flaman oma TwerkMamaMeri on loimaalaislähtöinen, sittemmin turkulaistunut energiapommi pieneen ja pippuriseen pakettiin pakattuna.

Tanssi on kuljettanut tätä Loimaan Naisvoimistelijoiden kasvattia aina kevätnäytöslavoilta kotimaisen ja kansainvälisen koripalloliigan kenttien kautta Twerkin SM-kilpailuihin. Matkan aikana kokemusta on kertynyt niin showtanssista, hiphopista, kuubalaisista tanssilajeista kuin jopa hieman baletin perusteistakin. Viime vuosien aikana Meri on rakastunut twerkiin ja se onkin tällä hetkellä hänen ykköslajinsa. Twerkissä Meriä viehättää lajin fyysisyys, ronskius ja haastavat tekniikat. Hänen mielestään lajissa parasta on, että samaan aikaan kun teet äärimmäisen rankkaa fyysistä työtä kehollasi, voit ylistää omaa vartaloasi ja omia avujasi. Twerkin lisäksi naisen sydämen ovat vieneet Dancehall queenstyle sekä lattarit. Merin voit bongata kuitenkin ihan miltä vain tanssitunnilta, sillä hänen treenipolitiikkaansa kuuluu, että erilaiset lajit kehittävät monipuoliseksi tanssijaksi ja jokaisesta lajista voit saada jotain uutta omaan tanssiisi.

Opettajana Meri on rento tyyppi, mutta vaatii ja kannustaa oppilaita tekemään aina parhaansa. Tunnit täyttyvätkin naurusta ja huumorista – tiukkaa treeniä unohtamatta. Merin mielestä tunneilla ehdottomasti parasta on nähdä oppilaiden ylittävän itsensä ja tekevän jotain, minkä he eivät uskoneet itseltään olevan mahdollista. Jokainen oppilas saa tulla juuri omana itsenään tunnille, pepun kokoon katsomatta.

Flamassa Meri toimii twerk-opettajana ja tanssii lisäksi tanssistudion Flama Crew -ryhmässä. Vapaa-ajalla tämän naisen voit todennäköisimmin löytää baarin tanssilattialta tai herkuttelemasta kavereiden kanssa.