Tule huoltamaan kehoasi Flaman syksyn viikkotunneille, kursseille ja Juulian hierontoihin!

Jaa tämä kirjoitus

Tänä syksynä Flamalla on tavallista laajempi tarjonta erilaisia kehonhuoltotunteja. Miltä kuulostaisi osallistua loppusyksyksi lempeälle kehonhuolto- ja venyttelykurssillemme sekä FasciaMethod-kurssillemme, kokeilla drop-in -viikkotuntejamme tai nauttia hieronnasta tanssitunnin päätteeksi? Tässä katsaus syksyn kehonhuoltotarjonnastamme:

  • Juulian hierontoina:
    • tiistaina 28.9. klo 18:15–18:45 Flamalla (Linnankatu 84)
    • tiistaina 5.10. klo 16:30–17:00 Flamalla (Linnankatu 84)
    • tiistaina 5.10. klo 18:15–18:45 Flamalla (Linnankatu 84)
    • tiistaina 12.10. klo 16:30–17:00 Flamalla (Linnankatu 84)
    • tiistaina 12.10. klo 18:15–18:45 Flamalla (Linnankatu 84)
    • tiistaina 19.10. klo 16:30–17:00 Flamalla (Linnankatu 84)
    • tiistaina 19.10. klo 18:15–18:45 Flamalla (Linnankatu 84)
    • tiistaina 26.10. klo 16:30–17:00 Flamalla (Linnankatu 84)
    • tiistaina 26.10. klo 18:15–18:45 Flamalla (Linnankatu 84)

Sekä drop-in -tuntimme että Juulian hieronta-ajat ovat varattavissa ajanvarausjärjestelmämme kautta. Pilatestunneillemme, Voima ja liikkuvuus -tunneillemme, barretunneillemme sekä kehonhuoltotunneillemme voit osallistua kertamaksulla, sarjakorteillamme tai syksyn Anytimella. Juulian 30 minuutin hierontoihin on erillinen 20 euron maksu, joka maksetaan paikan päällä studiollamme suoraan Juulialle kortilla tai käteisellä.

Voit ilmoittautua mukaan näille kursseille ostamalla ne suoraan verkkokaupastamme tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi. Huomaathan, että myös kaikille aikuisbalettikursseillemme on vielä tilaa, eli voit ilmoittautua myös niille mukaan loppukauden ajaksi. Laita siinä tapauksessa meille viestiä sähköpostitse osoitteeseen info@flama.fi, niin laskemme alennetun hinnan loppukurssille. Tässä vielä koko aikuisbalettitarjontamme:

Lämpimästi tervetuloa huoltamaan kehoa Sariannan, Pauliinan, Juulian ja Idan johdolla. Lisätietoa kehonhuoltotunneistamme löydät alta sekä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Barre

Barressa yhdistyvät balettitangolla tehdyt harjoitteet sekä pilatesmainen harjoittelu. Barre-harjoittelu vahvistaa koko kehoa ja parantaa ryhtiä. Tunti ei vaadi osallistujilta aiempaa tanssikokemusta, se sopii ihan kaikille. Tällä tunnilla ei tehdä koreografiaa, vaan erilaisia useita toistoja sisältäviä liikesarjoja. Tunti koostuu mm. plié- ja tendu-sarjoista ja balettitangolla eli barrella tehtävistä liikkeistä.

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kokonaisvaltainen kehonhuoltomenetelmä, jossa kehon liikkuvuutta parannetaan erilaisilla liikkuvuusharjoitteilla, dynaamisilla täsmävenytyksillä, liikehallintaharjoittelulla ja käsittelemällä faskioita pallolla. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorityskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. Harjoitus tehdään hengityksen tahdissa. Tunnin lopuksi rentoudutaan. Otathan tunnille mukaan oman maton.

Kehonhuolto

Tunnilla tehdään monipuolisesti kehoa avaavia ja vahvistavia liikkeitä sekä koko kehon liikkuvuutta lisääviä harjoituksia. Tämä tunti on hengähdyshetki itselle: mieli rauhoittuu ja stressi vähenee rauhalliseen tahtiin tehtävien harjoitusten myötä.

Tunti sopii kaikille! Ota tunnille mukaan joustavat vaatteet sekä juomapullo. Ota mukaasi myös oma jumppamatto.

Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä. Sen avulla kehitetään muun muassa optimaalista ryhtiä, vahvistetaan keskivartalon aluetta ja syvennetään hengitystä.

Liikkeet varioidaan jokaisen kuntotasolle sopivaksi, joten tunti sopii kaikille. Ota tunnille mukaan vesipullo ja jumppamatto.

Voima ja liikkuvuus

Tunti koostuu huolellisesta lämmittelystä, kehonhallintaharjoitteista sekä voimaa, liikkuvuutta ja ketteryyttä kehittävistä harjoitteista. Ota tälle tunnille mukaasi oma jumppamatto.

 

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin