Balettimaailman kiehtovat ovet avautuivat Pauliinalle, kun hän oli 4- vuotias. Vuosien varrella balettisali tuli tutuksi, tyllit ja tossut, nutturat, askeleet, koreografiat, punaiset posket ja hikipisarat. Pauliina on suorittanut taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän Raija Lehmussaaren koulussa Turussa ja lisäksi kartuttanut taitojaan baletin sekä nykytanssin osalta eri opettajien tiiviskursseilla ja -tunneilla, mukaan lukien esimerkiksi tähtitanssija Minna Tervamäen mestarikurssit baletista sekä kehonhuollosta.

Tanssijana Pauliina on työskennellyt hyvin erilaisissa ja monimuotoisissa projekteissa teatterista musiikkivideoihin, yksityistilaisuuksiin sekä taustatanssijan töihin.
Pauliina rakastaa baletin klassisia repertuaareja, koreografioiden tekoa, tanssin luovuutta ja vapautta, kauneutta – ja myös rosoisuutta. Hänelle tanssissa ja erityisesti baletissa on tärkeää kauniit linjat, keveys, tarkkuus, liikkeen virtaaminen ja se sanoinkuvaamaton tunne, minkä vain tanssiessa voi saavuttaa.