Tanssia ja joogaa Gazan lasten auttamiseksi -tapahtuma Flamassa 26.11.

Järjestämme sunnuntaina 26.11. Tanssia ja joogaa Gazan lasten auttamiseksi -tapahtuman, jonka tuotot menevät kokonaisuudessaan Unicefille Gazan hätäapukeräykseen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tanssimaan ja joogaamaan ja tekemään samalla hyvää!

Jaa tämä kirjoitus

Aikataulu su 26.11.2023

12:30–13:30 Lyrical Dance, avoin taso, opettajana Roosa Ouvinen
13:45–14:45 Jooga, sopii kaikille, opettajana Lotta Lähteenmäki

Paikka: Flama Linnankatu, Linnankatu 84, 20100 Turku

Yhden tunnin hintana on 15 € lahjoitus Unicen hätäapukeräykseen Gazan lasten auttamiseksi. Lahjoita valitsemasi summa (vähintään 15 €/h) Unicefille MobilePayllä numeroon 36844. Näytä Mobilepay-kuitti tanssistudion vastaanotossa saapuessasi tunnille. Mikäli sinulla ei ole Mobilepayta voit tehdä lahjoituksen Unicefille myös tekstiviestillä, tekstaa sana LAPSET20 numeroon 16110 (tekstiviesti hinta on 20 €).

Varaa paikkasi tunneille etukäteen Flaman ajanvarausjärjestelmästämme.

Lyrical Dance

Lyrical dancessa yhdistyy jazz- ja balettitekniikka sekä nykytanssin elementit. Teemme tunnilla rauhallisen alkulämmittelyn ja työstämme suurimman osan tunnista koreografiaa, jonka teemme kauniiseen musiikkiin hyödyntäen musiikin tarinaa liikkeissä, dynamiikassa ja ilmaisussa. Opettelemme koreografiaa rauhalliseen tahtiin, ja tunti sopii aloittelevallekin tanssijalle.

Jooga

Joogatunti sopii kaikille, et tarvitse aiempaa kokemusta joogaamisesta, etenemme lempeään tahtiin. Tunti koostuu hengitysharjoituksista, meditaatiosta sekä joogan fyysisestä puolesta eli asanaharjoittelusta. Voit ottaa mukaasi oman maton, mutta studiolta löytyy tarvittaessa myös lainamattoja.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin