Latonya Style: Female Dancehall -workshop 2.12.2023

Jaa tämä kirjoitus

Lauantaina 2.12. meillä on kunnia saada Flamaan vierailulle dancehallin supertähti Latonya Style! Latonya on kiistatta yksi Jamaikan tunnetuimpia ja arvostetuimpia tanssinopettajia.

Aika: lauantaina 2.12.2023 klo 12:30–14:00 (90 min)
Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)
Taso: keskitaso
Hinta: 39 €

Workshop pidetään englanniksi.

Ilmoittaudu workshopille ostamalla se verkkokaupastamme.

Latonyalla on jo yli kahden vuosikymmenen ajalta kokemusta dancehallin opettamisesta eri tasoisille ja eri ikäisille tanssijoille ympäri maailmaa. Latonya Style ei ole pelkästään suosittu ja menestynyt tanssija ja tanssinopettaja, vaan hän on toiminut dancehall-koreografina jo vuodesta 1999 alkaen ja myös ns. dancehall-lähettiläänä. Hän on kiertänyt ja esiintynyt Jamaikan suurimpien lavojen lisäksi ulkomailla, mutta nyt hän tulee vihdoin myös Suomeen osana Euroopan kiertuettaan.

Latonya Style on ollut jo pitkään uranuurtaja dancehall-kulttuuritietoisuuden levittämisessä ympäri maailmaa. Hän on mm. perustanut Dance Jamaican (DanceJA), julkaissut vuonna 2006 kansainvälisestikin tunnetun videosarjan ”Dancehall Steps from A–Z” ja myöhemmin luonut myös omia tanssiliikkeitään, joihin viitataan usein yhteisnimityksellä ”Stylish Moves”. Tule oppimaan uusia tanssiliikkeitä suoraan niiden kehittäjältä itseltään ja syvennä tietämystäsi dancehallista tällä ainutlaatuisella workshopilla!

Lisätietoa workshopista: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

kevätkauden päätös

Kevätkauden päätösbileet 24.5.2024

Flaman kevätkauden päätöstä juhlitaan perjantaina 24.5. minkäs muunkaan kuin tanssin merkeissä! Illan aikana on luvassa urban kiz -workshop, sosiaalitanssia ja tanssiesityksiä.