Peruthan varauksesi ajoissa, jos et pääsekään osallistumaan varaamallesi tunnille. Tässä peruutuskäytäntömme:

Jaa tämä kirjoitus

Flaman suosituimmat tunnit näyttävät viikosta toiseen täyteen varatuilta, mutta myös viime hetken varausperuutuksia ja peruuttamattomia varauksia tehdään melko paljon. Jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan haluamilleen tanssitunneille, haluamme muistuttaa voimassa olevista peruutuskäytönnöistämme:

Jos joudut perumaan tulosi tunnille, voit peruuttaa varauksesi viimeistään 6 h ennen tunnin alkua itse ajanvarausjärjestelmämme kautta tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen [email protected]. Huom! Toivomme kaikki peruutukset tämän sähköpostin kautta, ei esimerkiksi Instagram-direct-viestinä, tekstiviestinä tai Facebookin kautta. Mikäli joudut perumaan tulosi alle 6 tuntia ennen varaamasi tunnin alkua äkillisessä sairastapauksessa, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen [email protected].

Alle kuusi tuntia ennen tunnin alkua tehdyistä peruutuksista ja peruuttamattomista varauksista (et saavu paikalle, etkä ilmoita asiasta) perimme tunnin hinnan joko kertamaksuna tai merkkaamalla sarjakortistasi yhden kerran käytetyksi tullessasi seuraavan kerran tanssimaan. Tällä käytännöllä toivomme, että peruuttamattomat varaukset vähenevät ja mahdollisimman moni mahtuu mukaan haluamilleen tunneille.

Kehoitamme jonossa olevia katsomaan sähköpostinsa vielä esimerkiksi viisi tuntia ennen tunnin alkua, sillä tuolloin suurin osa tunnin peruutuspaikoista on jo ehtinyt vapautua jonossa oleville. Jos et ole saanut peruutuspaikkaa, et pääse enää osallistumaan mahdolliselle vapautuvalle paikalle tai et halua enää päivystää sähköpostisi äärellä, suosittelemme sinua perumaan jonopaikkasi. Tuolloin jonopaikkasi vapautuu muille innokkaille, eikä sinun tarvitse enää viime tingassa perua tuntipaikkaasi sähköpostitse. Jonopaikan peruminen onnistuu missä tahansa vaiheessa sähköpostitse: [email protected].

Kiitos yhteistyöstäsi ja varaustesi pitämisestä ajan tasalla, toivottavasti tapaamme mahdollisimman pian tanssin merkeissä.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin