Ilmoittautuminen Flaman syksyn 2021 parisalsakursseille on jo auki!

Jaa tämä kirjoitus

Tervetuloa mukaan syksyn parisalsakursseillemme! Ilmoittautuminen on jo käynnissä, joten varaa paikkasi nyt!
Paritanssitunneillemme ilmoittaudutaan ja sitoudutaan koko kauden ajaksi, sillä kurssit etenevät viikoittain. Kurssien opettajina toimivat maanantaisin Matias Löyttyniemi ja sunnuntaisin Anna Tolppa.
Paritanssikursseillamme on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto, eli halutessasi voit tanssia koko kauden oman parin kanssa tai voitte osallistua parinvaihtoon.


Huom! Syksyn 2021 Anytime -kausikortilla pääset ilman lisämaksua näille parikursseillemme. Syksyn Anytime-korttimme voit hankkia verkkokaupastamme: Syksyn 2021 Anytime 430 € / opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 360 €. Mikäli ostat Anytimen, varaa siinä tapauksessa paikkasi haluamallesi kurssille sähköpostitse: info@flama.fi. Mikäli haluat maksaa kursseja tyky-edulla (E-passi, Smartum, Eazybreak, Edenred), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Flaman kuubalaisen parisalsan kurssit, syksy 2021

– Katso lisätiedot kursseista ja ilmoittaudu mukaan klikkaamalla haluamaasi kurssia alta. Tasokuvaukset löytyvät alempaa.

 

Maanantaisin 30.8.–13.12.2021
18:15–19:10 Parisalsa, taso 4 –Matias (toistaiseksi täynnä yksin ilmoittautuvien seuraajien osalta)
19:15–20:10 Parisalsa, taso 3 – Matias (toistaiseksi täynnä yksin ilmoittautuvien seuraajien osalta)

 

Sunnuntaisin 5.9.–19.12.2021

 

TASOKUVAUKSET

Tasokuvausten harjoittelun vuosimäärät ovat suuntaa antavia, sillä jokainen kehittyy tanssissa omaa tahtiaan. Kakkos- ja kolmostasolla rohkaisemme viihtymään useammankin kauden ajan, sillä opeteltavia asioita on paljon. Jos sinua mietityttää oma tasosi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: info@flama.fi. Perusasioiden kertaaminen, toisto ja harjoittelu kehittää myös aina valtavasti, joten suosittelemme osallistumaan myös omaa taitotasoasi alemmille kursseille.

 

TASO 1 (uudet alkeet)

Tämä taso lähtee ihan alkeista, aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tällä tasolla opetellaan perustekniikkaa, yleisimpiä peruskuvioita ja viennin ja seuraamisen tekniikkaa sekä innostutaan ihanasta kuubalaisesta salsasta!

TASO 1+ (0,5 v–1 v.)

Tämä taso sopii parisalsan alkeet hallitseville, jotka ovat käyneet viikkotunneilla noin puolen vuoden ajan. Yleisimmät perusasiat, kuten enchufla, di le que no, di le que si, setenta, sacala ja vacilala ovat sinulle jo tuttuja. Tällä kurssilla jatketaan perusasioiden parissa ja laajennetaan osaamista sekä harjoitellaan varioimaan ja yhdistelemään uusilla tavoilla jo aiemmin opeteltuja perusasioita.

TASO 2 (1–2 v.)

Jos olet tanssinut noin vuoden viikoittain parisalsaa, koet hallitsevasi parisalsan perusteet ja tanssi sujuu jo hyvin useimpien parien kanssa, tämä on todennäköisesti sinulle sopiva taso. Syvennämme osaamistamme peruskuvioista hieman haastavampiin variaatioihin ja kuvioihin ja syvennymme myös aiempaa enemmän vartalonkäyttöön.

TASO 3 (n. 2–3 v.)

Kolmostaso sopii noin pari vuotta parisalsaa viikoittain tanssineille. Tällä tasolla syvennytään, varioidaan ja harjoitellaan jo aiemmilla tasoilla tutuksi käyneitä asioita ja lisäksi opetellaan uusia kuvioita sekä vartalon käyttöä.

TASO 4 (n. 2,5 v +)

Tämä taso sopii useamman vuoden parisalsaa tanssineille. Tällä tasolla syvennytään, varioidaan, hiotaan ja harjoitellaan jo aiemmilla tasoilla tutuksi käyneitä asioita ja lisäksi opetellaan uusia kuvioita sekä haastetaan vartalon käyttöä. Tällä tasolla keskitytään jo aiempia tasoja enemmän musiikintulkintaan, stailauksiin ja siihen, miten luoda tanssista yhteinen jaettu musiikillinen elämys.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin