Flama Summer Fiesta -lattaribileet lauantaina 3. heinäkuuta, tervetuloa tanssimaan ja nauttimaan kanssamme!

Jaa tämä kirjoitus

Lauantaina 3. heinäkuuta 2021 juhlitaan elämää ja kesää Tanssistudio Flaman huikeissa tanssibileissä!

Näissä bileissä on sosiaalitanssia salsa-, bachata-, kizomba- ja sembarytmeihin kahdella tanssilattialla. DJ Papi tarjoilee kuumat rytmit ja luvassa on myös upea tanssishow!

Aika: la 3.7.2021 klo 20–01
Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84, Turku
Sisäänpääsy: 10 €

Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon paikan päällä studiollamme tai verkkokaupastamme. Halutessasi voit toki ostaa lippusi myös ovelta.

Näissä bileissä luvassa on myös tanssishow, jossa esiintyy Flaman tanssijoita. Showtime on klo 22:00, joten tule ajoissa paikalle. Lisäksi illan aikana on animationeita eli lyhyitä tanssinopetuksia sekä runsaasti vapaata tanssia.

Muistathan pakata mukaasi tanssikengät tai muut tanssilattiallemme sopivat sisäkengät, sillä ulkokengät tulee jättää eteiseen.

Flama sijaitsee ihan Turun linnan lähellä. Bussi nro 1 (Kauppatori–Turun satama) pysähtyy aivan Flaman edessä pysäkillä Satamakatu. Bussimatka Kauppatorilta studiolle kestää noin 10 minuuttia. Katso aikataulut Turun seudun joukkoliikenteen sivuilta: http://www.foli.fi/. Flaman takana olevalla parkkipaikalla on ilmaisia parkkipaikkoja, ja lähistöllä on useita kiekollisia ja maksullisia parkkialueita.

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan ihanista tansseista, musiikista ja ihmisistä!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin