Marja Rautakorven flamenco-viikonloppu Flamassa 26.–27. toukokuuta

Jaa tämä kirjoitus

Upean Marja Rautakorven flamencokurssit Flamassa saavat jatkoa!

Kurssit ovat nyt kaksipäiväiset la-su 26.–27.5. Kursseille voi osallistua myös vain toisena päivänä!

Ilmoittaudu haluamillesi tunneille: [email protected]

Flamenco alkeet la-su 26.–27.5. klo 12.30–14 (1,5h+1,5h):

Etelä-Espanjan Andalusiasta lähtöisin oleva flamencotanssi haastaa koordinaatiokykysi ja tarjoaa kanavan itseilmaisulle. Alkeiskurssilla tutustutaan flamencon vartalo- ja jalkatyöskentelyyn ja tehdään mukaansatempaavaa koreografiaa tangoksen rytmiin. Kurssi on suunnattu kaikille flamencotanssista kiinnostuneille! Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita!

Varusteohjeet: Varusteiksi kannattaa valita rennot ja joustavat vaatteet sekä tukevakorkoiset hyvin jalassa pysyvät kengät. Halutessaan kurssille voi ottaa mukaan myös joustavan nilkkamittaisen hameen, mutta housuissakin pärjää mainiosti.

HUOM! Otathan korvatulpat varmuuden vuoksi mukaasi! Tanssisalin lattiasta lähtee kova meteli, kun useampi tanssija koputtaa samaan aikaan.

Flamenco jatkotaso la-su 26.–27.5. klo 14.15–16.15 (2h+2h):

Jatkotason kurssilla työstetään flamencotanssin perustekniikkaa ja etsitään liikeilmaisuun lisää nyansseja. Tehdään erilaisia markkeerauksia ja piruetteja sekä vahvistetaan jalkojen artikulaatiota ja täsmällisyyttä. Kehitetään kokonaisvaltaista tanssillista ilmaisua tekemällä koreografiaa iloisen ja kesäisen alegríaan rytmiin. Kurssi on suunnattu kaikille muutaman vuoden flamencotanssia harrastaneille!

HINNAT
1,5 h alkeistunti: 18 €
2 x 1,5 h alkeistuntia: 35 €
2 h jatkotunti: 27 €
2 x 2h jatkotunti: 50 €

AIKATAULU
la 26.5.
klo 12.30–14.00 Flamenco, alkeet
klo 14.15–16.15 Flamenco, jatko

su 27.5.
klo 12.30–14.00 Flamenco, alkeet
klo 14.15–16.15 Flamenco, jatko

Marja Rautakorpi (1991) kuuluu suomalaisen flamencon nuoriin lupauksiin. Hän aloitti flamencotanssiopintonsa 7-vuotiaana ja jatkokouluttautui myöhemmin Espanjassa mm. Madridin María de Ávila -konservatorion flamencopedagogilinjalla ensimmäisenä ulkomaisena vaihto-opiskelijana. Rautakorpi on laajentanut osaamistaan taidetanssin saralla Savonia-ammattikorkeakoulussa, josta hän on valmistunut tanssinopettajaksi. Rautakorpi on opettanut flamencoa ympäri Suomen lapsille ja aikuisille alkeista edistyneisiin ja toiminut tanssijana ja koreografina lukuisissa eri produktioissa ja kokoonpanoissa, joista mainittakoon Turussakin nähty Décadas-esityskokonaisuus, Anu Silvennoisen Paperikengät (Kangasala 2017) ja Erika Alajärven Hyvästi Carmen (Helsinki 2016). Lisäksi vuonna 2017 Rautakorpi valittiin Tanssin talon lähettilääksi flamencon, itämaisen ja intialaisen tanssin edustajaksi.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!