Twerkshops à la Silja Rautanen & Meri Niemi 17.6.

Jaa tämä kirjoitus

Sunnuntaina 17. kesäkuuta Flamassa twerkataan kahden upean opettajan, Meri Niemen ja Silja Rautasen johdolla!

AIKATAULU SU 17.6.2018

  • klo 12.00-13.30 Bootylicious – twerk-tekniikoita, ei koreografiaa – Meri ja Silja
    Bootylicious on tunti täynnä sheikkauksia, heristyksiä, poppauksia ja pyllynpyörityksiä. Tunnilla keskitytään erilaisiin pyllyttelytekniikoihin, eikä tehdä koreografiaa. Täyttä tykitystä alusta loppuun, eikä hikoilulta vältytä!
  • klo 13.45-14.45 Twerk Choreo – Silja
  • klo 14.45-15.45 Twerk Choreo – Meri

HINNAT

  • tekniikkatunti (90 min): 20 €
  • koreotunnit (60 min): 15 €/h

Ota mukaasi tunneille polvisuojat tai esim. säärystimet polvien suojaksi.

Ilmoittaudu tunneille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

SILJA RAUTANEN

Silja on harrastanut tanssia 13 vuotta, joista kolme on kulunut twerkin parissa. Kunnolla tanssiharrastus lähti käyntiin noin seitsemän vuotta sitten Merin valmentamassa ryhmässä. Nykyään Silja valmentaa tätä samaa ryhmää ja tanssii sen lisäksi kahdessa tamperelaisessa tanssiryhmässä päälajeinaan twerk ja reggaeton.

Silja on tanssijana tavoitteellinen ja kunnianhimoinen ja käy paljon eri opettajien tiivareilla. Hän haluaa omillakin tunneilla tarjota haastetta, mutta pääasia tanssissa on pitää hauskaa, hikoilla kunnolla ja oppia uutta.

MERI NIEMI

Twerkin SM-finaalitasollakin kisannut Flaman TwerkMama Meri on todellinen energiapommi, jonka tunnit täyttyvät naurusta ja huumorista – tiukkaa treeniä unohtamatta.

Monipuolisesti eri tanssilajeja treenannutta Meriä viehättää twerkissä lajin fyysisyys, ronskius ja haastavat tekniikat. Hänen mielestään lajissa parasta on se, että siinä voi samanaikaisesti tehdä äärimmäisen rankkaa fyysistä työtä kehollaan että ylistää omaa vartaloaan. Merin mielestä on upeaa nähdä tunneilla oppilaiden ylittävän itsensä ja tekevän jotain sellaista, johon he eivät uskoneet pystyvänsä. Jokainen saa tulla tunneille juuri omana itsenään, pyllyn kokoon katsomatta.

TWERK

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk on mukaansatempaavaa ja hauskaa, ja tunnilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla. Tunneilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä muutamia lattiatekniikoita. Tuntien alussa lämmitellään ja käydään läpi perusliikkeitä, ja lopuksi keskitytään koreografiaan. Twerk kehittää koko fyysistä kuntoa: erityisesti selkä-, reisi-, pakara- ja vatsalihaksia.

HUOM! Tämä workshop on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!